Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zwariuje siedzac tu sama

Niech ktos mnie podtrzyma na duchu...

Polecane posty

Zaczełam wspolzyc miesiac temu. W sumie kochałam się do te pory 3 razy -dwa przed poprzednim okresem i dokładnie raz w czasie tego cyklu z prezerwatywą. Tabletki aty już czekaja w szufladzie na pierwszy dzien okresu a tu nie ma:( Powinien byc wczoraj... Wiem ze moze sie bez powodu spoznic dzien czy dwa ale oczywiscie spanikowalam straszie:( To dopiero moje poczatki w tym temacie wiec moze dlatego tak to przezywam - z jedej strony szansa na to ze jestem w ciazy jest nikla - wspolsylam od ostatniego okresu dokladnie raz i to z prezerwatywa no i nie mam zadnych objawow w stylu mdlosci itp. Z drugiej....:( No nie wiem... Mam ochote się z kims tym podzielic bo sama siedzie w domu i wariuje:(

Gość nie martw sie nie jestes w
ciazy:) nie tak łatwo w nią zajść:)

Gość Kamilka122212712
Spóźnia się bo panikujesz. Uspokój się. Czasem może się spóźnić do tygodnia, zwłaszcza, że się stresujesz.

heh dziekuje Ci:) probuje to sobie wmowic ze to przeciez nie takie łatwe doprowadzic do poczecia... Ze tyle ludzi sie stara bez zabezpieczen calymi miesiacami ale zawsze sa mysli w stylu 'a moze ja bede ta pechowa'... Wiem ze nigdy bym nie usunela ciazy - jakos musielibysmy sobie porazyc... Ale wywrocilaby wszystko do gory nogami i stad te czarne mysli :(

Kamilka122212712 - postaram się zająć czymś innym... moze sie nie uspokoje od razu ale moze uda sie przestac prowadzic w glowie te kalkulacje pod tytułem jaka jest szansa...

Jest okres:) Co prawda na razie tylko skąpe krwawienie ale znajac zycie za godzine to juz bedzie to na co czekam:) Pierwszy raz sie z tego ciesze:) Zaczynam dzis tabletki anty i oby nigdy wiecej stresow. Wszystkim czekajacym na okres zycze spokoju i przede wszystkim aby sie doczekaly! pozdr:)