Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaismutna

Ciemne włoski na całym ciele! help!!!

Polecane posty

Gość załamanaismutna

Mam problem z włoskami, otóż pokrywają one całe ciało i są na dodatek ciemnie ;(( Po goleniu bardzo szybko odrastają ;((( pomocy nie wiem co robić :((

również mam ciemne włoski na całym ciele. Mam kolczyka w pępku i wokół niego takie brzydkie włoski :( ale nie gole tego bo będzie jeszcze gorzej tak samo na rękach już nie wspomne o tym że mam wąsiki a jak gole na nogach czy pachy to musze codziennie :(

współczujcie Ci ale powiedz mi taką rzecz- po co Ci ten kolczyk skoro wstydzisz sie okolic pepka?

mam go sama dla siebie bo go lubie w lecie słońce w woda rozjaśniają włosy, że tych na pępku tak ni widać wstydzilam sie tego przed swoim chlopakiem do tego stopnia ze nie pozwalalam mu ogladac kolczyka w koncy mu powiedzialam dlaczego to mnie troche uspokoil zazdrosze tym dziewczyną które się golą raz na tydzień :( też bym tak chciała :(

Gość załamanaismutna
Ja zamierzam iść do endokrynologa, zobaczę co on mi powie :( Nie chce rozjaśniać tych włosków, bo to tylko chwilowe rozwiązanie. Ja mam owłosione ręce, ramiona, nogi, okolice brodawek, bikini i na dole na plecach. Strasznie się tego wstydzę :( Noszę długie bluzki najlepiej z dłuższymi rękawami - odpadają koszulki 'bokserki'. Koszmar . Nie wiem co będzie latem, jak ja wyjdę na plażę, na basen tez nie chodzę:((

również zastanowię się nad wizytą może to coś pomoże w końcu ;/

Gość sabaa
ej poradzcie cos ja maoze nie mam takiego ptoblemy z ciemnymi wloskami ale ostanio zauwarzylam 1 ciemnego wloska kolo ust a 1 na brodzie oba wyrwalam je peseta mam nadzije ze z cebuka co zrobic jak sie pojawa kolejne bo nie chcilabym siedzec przed lusterkiem i wyrywac znaczie moze jakies kremy mascie na oslabienie takich wloskow ?