Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drewniakoooooo

dla dziewczynki 80-86-92

Polecane posty

Gość zupkowa
Baaardzo drogo wystawiasz.

Gość weź sp........
jest odpowiedni temat do sprzedawania a ty tu autorko śmiecisz od rana

Gość uhahahaha
az tak ładne te ciuchy nie sa, za taka cene wole kupic nowe :O

Gość strasznie drogo
nowe rzeczy sa po tyle, a mam ze sklepu i bez przesylki.

no nie, nie wierze, ze tyle chcesz za uzywane rzeczy:Onie zdzieraj z ludzi kobieto:Oza 30 zl. ja sprzedaje zestawy po 10 sztuk:O

No tak, trzeba zarobić, a zawsze jakiś głupek się trafi i kupi:P Ale nie z nami takie numery. Ja ostatnio za 20 zł kupiłam małej 3-częsciowy zestaw-biala bluza z długim rękawem, kamizelka na guziki z kapturem i spodnie... A Ty jedną szmatkę drożej wyceniasz...

Zgodze sie z wami.Sama sprzedaje na allegro i to za dużo mniejsze kwoty.Tak samo kupuje.Mysle,że lekko przesadziłaś.Wystaw od złotówki a na pewno sprzedasz i bedziesz zadowolona.To sa tylko uzywane rzeczy i szczerze..................marnej jakości.

Gość nxfgbvcdjh
ja pierdzielę, takie ciuszki to w lumpku kupię za 10 zł :-O Żenada tak zdzierać na używanych

Gość xyxx
kobieto, zwykłe niczym nie wyrózniające się body sprzedajesz za 8 zł ???? Ja kupuję za 10 zł nowe, śliczne w hurtowni dla dzieci :-O jakie zdzierstwo

Gość xyxx
kobieto, zwykłe niczym nie wyrózniające się body sprzedajesz za 8 zł ???? Ja kupuję za 10 zł nowe, śliczne w hurtowni dla dzieci :-O jakie zdzierstwo

niektóre ciuszki kupiłabym od ciebie bo są fajne ale kuźwa kobieto nie za taką cenę !!!!!!!!!

Gość drewniakoooooo
ale chyba widzicie że są od 9,90 zł! a kup teraz jest dla zdeterminowanych :-) nie rozumiem o co takie halo! poza tym w sklepie takich nie ma a jakość daleka od bazarkowych

są takie w sklepach no co ty:) poza tym cena 8 zł za body czy za półspiochy to naprawde przesada bo za tą kase można sobie nowe kupić.

Gość niepotrzebnie kup teraz
wiec niepotrzebnie straszysz ta cena "kup teraz". ludzie widza kup teraz, kwote 30 zl i od razu nasuwa sie mysl, ze nawet jak ktos chcialby zalicytowac, to od razu zostanie przelicytowany przez kogos z twoich ustawionych znajomych, bo nizsza cena nie bedzie ci pasowala:Oniestety:O

Gość drewniakoooooo
ustawionych znajomych? w życiu by mi to do łba nie przyszło :-) a faktycznie - pomysł niezły... naczytałam się że niektórzy nie chcą czekać te 7 dni żeby kupić więc Kup teraz uważam że jest ok a kto chce ten zalicytuje, chyba czytać każdy umie

mimo wszystko... jezeli ktos chcialby kupic teraz, cena jest porazajaca... nie kupi teraz, a na licytacje tez czasu nie znajdzie... nie sprzedasz tych ciuchow:O

Gość drewniakoooo
mówicie? hmmm no to jak nie sprzedam to wystawię raz jeszcze bez kup teraz, zresztą ciuszki są po córce, niektóre nowe z UK przywiezione miejsca nie wyleżą :-) Wydawało mi się że ceny nie są aż takie wysokie bo to serio markowe, fajne rzeczy, no ale widocznie się mylę. Jak patrzę w sklepie na szmaty za 20 zł co kupiłam córce to po praniu porozciągało się to dziękuję bardzo

Gość no tak ale ja
na ciuchach kupilam takie rzeczy po 1 zł

Gość CO RACJA TO RACJA..
TAKIE CICHY MOZNA KUPIC W LUMPEKSIE I TO ZA GROSZE!