Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdfdfd

czy nowa nokia N73 za 666 złotych to tanio?

Polecane posty

Gość dfdfdfdfd

Gość facet nie romantyk
chyba tanio:)

Kupiłam taką, też nową, w kwietniu 2008 za 750 zł. I szybko muszę ją sprzedać, to moja trzecia nokia, która szwankuje. Lubię nokie, ale ta jest ostatnią, jaką kupiłam. Sprawdź na allegro, po ile można ten model kupić.

Gość dfdfdfdfd
czemu masz takie negatywne doswiadczenia z tym modelem Nokii?

grudniowa mamo - skoro nokia byla nowa ,to posiada gwarancje :) , wiec dlaczego nie oddasz jej do serwisu ?

Moja pierwsza noika "gubiła" dźwięk - tzn ktoś do mnie dzownił, a ja nie słyszałam. Moja druga nokia przerywała połączenia i często nie można byłó wysłać sms-ów. Ta nokia permanentnie przerywa połączenia i pokazuje zerowy zasięg (niezależnie od tego, gdzie jestem), podczas gdy pozostali domownicy będący w tej samej sieci mają pełny zasięg. Kupię teraz sony ericsona.

Kluseczko, oddałam, wymienili soft i problem jak był, tak nadal jest. Już drugi raz oddawałam telefon do naprawy i za każdym razem była wymiana softu i tyle.

dobry wybór z tym sonym :) ja mam ponad rok i działa ślicznie :) jakbym kupowała to tylko sony ericssona

mój mąż od lat jest wierny SE. Nie lubię go za obsługę, ale to kwestia przyzwyczajenia, byle działał jak należy. Strasznie to jest wkurzające, jak np w trakcie ważnej dla mnie rozmowy rozłącza mnie w połowie słowa rozmówce.

Gość dfdfdfdff
co lepsze nokia czy sony ericsson?

sony ericsson to jasne:P ja miałam z nokią to samo ,że wcale nie pokazywała zasięgu plus zacinała się.Oddawałam 4 razy w końcu się wkurzyłam:o moja mama miała nokie to tak samo badziewną , niedawno kupiła sobie też nokie i gubi jej zasięg,nie chce się łączyć itd koleżanka miała nokie taką samą jak ja i ten sam problem szajs:P