Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tineniaaaaa

boje sie rozstępów...

Polecane posty

Gość tineniaaaaa

i tak mam juz duzo rozstepow,strasznie to wygląda,najwiecej na udach i posladkach,do tego ten cellulit.A mam dopiero 17 lat.Boję się,że jak schudnę będzie jeszcze gorzej.Znacie jakies dobre i niedrogie kremy przeciw rozstępom? Z góry dzięki...;(

Hej, Znam taki kremik. Nazywa się Crema Termoattiva. Można go kupić w necie. Duże pudełko, wydajny i dobry. Najlepszy jaki stosowałam. Kosztuje około 60 zł. Poszukaj w necie :)

Gość tineniaaaaa
Ale na pewno pomaga ? Zero rozstępów? Czy jakieś jeszcze zostały? ;)

Gość fredzelka
Kiedy zrozumiecie jedna rzecz: rozstepy powstaja kiedy czlowiek szybko i duzo tyje, i skora nie nadaza z rozciaganiem sie. Kiedy chudniesz na bank nie pojawi ci sie zaden nowy rozstep!!

Gość tineniaaaaa
hmm,kurcze,trochę drogi jak na 500ml...nie wiem czy starczy go u mnie na chocby dwie kuracje.Mam troche grube nogi i cale posladki...nie wiem...

Zhadzam się z Fredzelka. Jak sie chudnie to mozna miec obwisla i malo jedrna skore. Ale jesli ktos ma te rozstepy juz to trzeba je jakos wytepic ;).

Gość tineniaaaaa
frendzelka : Gdy szybko schudniesz również pojawiają się rozstępy!!!!!! Wiem to po sobie więc nie wciskaj mi kitu ,ok ?

Gość fredzelka
Sama sobie wciskasz kit:D Kiedy tracisz tluszcz, co najwyzej mozesz miec obwisla skore i stare rozstepy bledna, ale nie pojawi sie zaden nowy. Pomysl dziewczynko logicznie:D

Gość dsagfadss
nawet na kremach przeciwko rozstepom jest zazwyczaj napisane ze rozstepy powstaja w wyniku szybkiej zmiany wagi, szybkiego tycia i chudniecia

Gość tineniaaaa
no wlasnie ;/ i nie dam sobie kitu wcisnac,ze jak bede chudla to nie pojawia sie nowe rozstepy,bo to niemozliwe,tycie wbrew pozorom jest procesem praktycznie podobnym do chudniecia,jesli chodzi o rozstepy