Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hnjdshdjusdh

kupilam sobie dziś takie buty...nieco ku..... chyba...

Polecane posty

Gość hnjdshdjusdh

ale na stopie wyglądają bosko. co o nich sądzicie? http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/hb/ve/vabp/3Ne6S7BbjHMwa4WG1B.jpg (te fioletowe, 10cm szpilki z kamyczkiem i odkrytymi palcami). do czego je nosisz, żeby nie przesadzić? mam 173cm, więc bedę obrzymką, ale mnie urzekły no i kosztowały połowę ceny":)

Do skarpetek :D A tak poważnie to przejrzyj jakies modowe \"szmatławce\", wszystko było bez palców swojego czasu, nawet kozaki :|

Gość hnjdshdjusdh
w gacie widziałam getry nachodzące na buty, coś ok 20 DN, na wiosnę do spódnic (które permanentie noszę chyba będą jak znalazłam) nie ubię rajstop do takich butow, nawet bez szwów. nuuuu już chcę lato :)

Gość pierwsza lepsza........
w ktorym monencie one sa kurewskie? nos je do klasycznych rzeczy a nie przesadzisz czyli olowkowe spodnice do kolan, biale bluzki do tego, sweterki spodnica np.szara, bluzka biala, sweterek fioletowy

Gość raczej dla starej baby
sa okropne!!!

Gość są śliczne
podoba mi się ten kolor... to jakiś pseudo zamsz? oksfordy też super, zresztą i granatowe niczego sobie :P lubię takie retro pantofelki... Widziałabym do nich ołówkową spódnicę lub obcisłą sukienkę do kolan. Ewentualnie rozkloszowaną, tak w stylu lat 50-tych. I nie są kur** z żadnej strony.

Gość fdkjfcksd

Gość tez mam takieeeeeeeeee
sa mega wygodne mimo 10 cm :) nosze to jeansow, wtenczas wygladaja mega kobieco i roznych kiecek, zwlaszcza takich falowanych, warstwowych, jak merlin monroe sie czuje ;P

zajebieste te buciki i nos do wszytkiego i do rurek i do kiecek ale najbardziej podobaja mie sie te czarne, kupilam sobie nie dawno takie ale maja czarne sznurowki, zamienie sobie na takie kokardki, fajowo to wyglada

Gość kyzia
w stylu mojej sorki od polskiego... ma identyczne tylko czarne, z czarnym kamyczkiem chyba. a gdzie je kupiłaś jeśli mozna wiedzieć i w jakiej cenie?

Gość reserved po przecenie 90zł

Gość jhughfcfxx

Gość imho sa fajne