Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamalisa

własnie oglądam zdjęcia ze studniówki

Polecane posty

Gość kamalisa

własnie oglądam zdjęcia ze studniówki i jestem taka podekscytowana. wyglądam na nich jaki księżniczka, piękna sukienka, super fryzura, dodatki. na co dzień raczej nie stroje sie przesadnie a tu wyglądam po prostu świetnie

Gość kiedy to bylo
eee zazdroszcze, bo ja przymierzajac swoja sukienke z tlustymi wlosami, w rozowych skarpetkach i adidasach wygladalam lepiej niz na studniowce :P ogolnie zdjecia do d"py

Gość kamalisa
heh ja tez jak robiłam przymiarke to wydawało mi sie ze bedzie lipa i ze wszystkie kolezanki będa wyglądac lepiej ode mnie ponieważ moja sukienka wcale nie jest jakas tak strasznie ozdobna czy coś, skromna ale ładna. razem z fryzurą i biżuterią wyszło świetnie. wkleiłabym wam jedną fotkę ale boje sie ze ktos mnie rozpozna

kamalisa to zapamietaj ta chwile na wieki .... bo ona juz pewnie nigdy sie ne powtórzy ..... a tak serio to nie chwal sie ze masz FOTO SHOPA .... :P

Gość kiedy to bylo
eee zaslon twarz ocenimy

Gość kamalisa
niczym się nie chwale po prostu fajnie ze są w zyciu takie chwile kiedy mozna wyglądac jak ksiezniczka:)

Gość kamalisa
hmmm nawet jakbym zasłoniła twarz to i tak zdjecie by było raczej łatwe do rozpoznania tzn osoba na zdjeciu