Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tinella

Skutki odstawienie tabletek antykoncepcyjnych

Polecane posty

hej dziewczyny, może podzielicie się ze mną swoimi doświadczeniami po odstawieniu tabletek? ja nie biorę już 4 tydzień, 4 dzień spóźnia mi się okres, od jakiś 2 tyg bolą mnie sutki, tak jakby lekko szczypały przy dotyku, plus bóle brzucha, ale słabe. ja to odkąd pamietam miałam bardzo lightowe miesiączki, więc nie spodziewam się większych rewelacji, ale troche mnie stresuje brak okresu - mam jakiś rózowo-brązowy śluz, ale to nie to! piszcie co myślicie, dzięki

Gość nóżka kocia
no to jeszcze poczekaj aż ci włosy polecą :O

uuuu..:( powiem Ci nożka kocia, że ja zawsze mam cienkie włosi i ostatnio mi wypadają od jakiegoś pół roku, ale fakt, że biorę bellissę od prawie trzech miesiecy i zero skutków:( może to jednak hormony po odstawce?? ach ten detox hormonalny...

Po odstawieniu tabsow miesiaczka moze sie spoznic nawet do 10dni niczym sie nie przejmoj badz wyrozumiala dla jajnuikow faszerowalas je teraz wracaja do normalnosci:)

paula2890 no własnie się kochałam, ale zawsze z gumką:P kurde... po co ja robiłam tą przerwe - zawsze musze się pózniej tak stresować!! głupol ze mnie ;P

dostałam okres.... ufffffffffffffffffff....ale mi kamień z serca spadł!!:P