Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmaaallluuutttkkkaaa

sex pozamalzenski, nieslubne dzieci a kosciol

Polecane posty

Gość mmmaaallluuutttkkkaaa

mam 20 lat synka i wspanialego mezczyzne. nie jestesmy po slubie choc go planujemy. gdy chcielismy ochrzcic nasza pocieche jakim zaskoczeniem dla mnie bylo gdy w konfesjonale ksiadz powiedzial ze nie dostaniemy rozgrzeszenia... czy ktos z was takze uwaza ze to jest chore... kochamy sie. nasza miloscia nikogo nie skrzywdzilismy to ze dziecko jest nieslubne to nie jest zadna tragedia... dla mnie najdziwniejsze jest to ze prostytutki, mordercy, pedofile, gwalciciele i inni szalency dostana rozgrzeszenie a ja nie choc nikogo nie zabilam nie skrzywdzilam... od kiedy szczescie jest grzechem... i wogole co teraz zrobic aby dostac rozgrzeszenie ?

Gość maturka
Bo to był widocznie wikary z Wilkowyj

iść do innego księdza po rozgrzeszenie :) nie mieliście problemów z chrztem ? bo księża nie chcą chrzcic nieślubnych dzieci...

Gość ech dziewczyno..
16 lat temu bylo to samo, pierdol ich , nie ochrzcili mi dziecka bo mialam tylko slub cywilny, dzisiaj moje dziecko nie ma komuni i bierzmowania nie przyjmuję księdza i tez mam ich w dupie..pannie z dzieckiem ochrzczą wieć nie przyznawaj się ze masz faceta jak tak bardzo Tobie zależy na tych pojebanych chipokrytach...