Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokosekk

pytanie do osob latajacych ryanairem

Polecane posty

Gość kokosekk

zawsze latajac odprawialam sie na lotnisku, ale zobaczylam, ze jest opcja odprawy przez internet. Trzeba tylko w domu wydrukowac karte pokladowa i tak tez zrobilam. Mam jednak pewne watpliwosci: czy mozna ja wydrukowac na drukarce atramentowej a nie na laserowej? bo tam sa jakies tak jakby kody kreskowe i podobne kody mialam ubiegajac sie o wize amerykanska i pamietam, ze wymogiem bylo, zeby drukowac to na drukarce laserowej, na stronie ryanaira natomiast nic takiego nie jest napisane. Ktos drukowal na atramentowej i polecial bez problemu? dziekuje bardzo :)

Gość kokosekk
up up

Gość madrileno
latam kilka razy w tygodniu, drukujesz na czymkolwiek i czymkolwiek, lecialem nawet z kartka gdzie niedodrukowaly sie kody i nie robili problemow, od jakiegos czasu za odprawe na lotnisku placi sie 4 funty lub 5€ wiec trzeba sie odprawiac tylko i wylacznie online (chyba ze z bagazem, to nie, ale i tak dolicza)

Gość odp....
ja drukuje na zwyklej zawsze przeciez kody i tak widac bez proeblemu..

Gość kokosekk
ok, super dziekuje :) No ale wlasnie widzicie- identyczne kody na formularzu wizowym do usa sa skanowane i skaner ich nie zobaczy jesli nie beda wydrukowane laserówką- jedynie stad moje zmartwienie :)