Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Contraplan II

Zamiennik postinor duo

Polecane posty

Gość Contraplan II

Czy może któraś z was brała zamiast postinor duo CONTRAPLAN II?? Moj chlopak mial to w domu kupił to od jakiejs facetki na allegro, skład ma taki sam jak postinor duo ale ja mam ogromne obawy. Pekla nam gumka i moj chlopak szczytowal dosc konkretnie we mnie, ten cotraplan to tak jak postinor duo 2 tabletki i stosuje je sie tak samo jak postinor, wzielam pierwsza chyba do godziny po stosunku. Czy ktos mial stycznosc z tym contraplanem II??? prosze podzielcie sie doswiadczeniami

Gość Contraplan II
Błagam podzielcie sie ...

Gość jojoojjjj
niesłyszałam - wpisz w google może i poczytaj bo niebezpiecznie tak brać niewiadomo co

Gość Contraplan II
w google juz wpisywalam jest wszystko po angielsku ale ogolnie ze lek zapobiegajacy ciazy, wszystkoa tak jak postinor tylko nazwa inna. A czy dzialanie to samo>??? okaze sie...

Gość Contraplan II
Z tego co wiem to contraplan II jest ze tak powiem na tej samej po.łce co postinor duo czy escalle ...

Gość szarif
Brałam contraplan II niestety aż 2 razy ale nie miałam żadnych skutków ubocznych a po escapellle -umierałam. Co do działania to na pewno działają bo skład tebletek jest taki sam.

Gość kobito zadzwoń do zusu
bo postinor został wycofany