Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupencja dupencja florencja

dziewczyny może głupie pytanie ale licze na waszą pomoc

Polecane posty

pytanie do tych co już maja za sobą zamawianie zaproszeń otóż nie wiem jak ułożyć tą listę aby nie doszło do żadnych pomyłek mam zaproszenia z personalizacją gości może podpowiecie jak to Wy robiłyście może jakieś przykłady takiej listy

Gość medea23
Ja jeszcze nie mam zaproszeń, ale myślę, że najlepiej jest zrobić sobie listę podzieloną na gości Twoich i narzeczonego, potem klamrami zaznaczyć dla kogo wspólne zaproszenie (rodzice plus dzieci), dla kogo osobne (wtedy ewentualnie dopisać os. towarzyszącą), na koniec podliczyć ilość zaproszeń i już :). Myślę, że dodatkowo poproszę o wydrukowanie kilku zaproszeń bez personaliów, żeby w razie odmowy z czyjejś strony można było kogoś jeszcze zaprosić. Powodzenia :)

Dzięki niby to wszystko banalne ale :) zamieszania jest a jest :)

ja zamawiałam zaproszenia z personalizacją i normalnie wpisałam w wordzie wszytskie osoby, nazwiska, same czy z osobą towarzyszącą tak, żeby mieli już gotowe tylko skopiować. Po prostu, innej rady nie ma, po co dzielić na gości moich cyz męża, wpisujesz wszytskie przeciez oni i tka ciurkiem drukują. A więc normalnie: w Wordzie wpisujesz jedno pod drugim zalezy kto z kim idzie np.: Maria i Jan Kowalscy Mateusz Nowak z osobą towarzyszącą Janina Matusiak Katarzyna Małek i Piotr Zen Edyta i Paweł Zagaj z dziećmi

sękata właśnie tak zaczęłam robić ;) przy tym zabieganiu człowiek dostaje zaćmienia mózgu ;)

Tylko weź skonsultuj z kimś pisownię a właściwie odmianę nazwisk np. Jana i Marię Motyka (a nie Motyków) albo inne trudne lub kłopotliwe odmiany nazwisk, niektórych się nie odmienia wcale.

a wiesz już właśnie miałam z tym problem bo nie wiadomo co i jak :) głupio ale najlepiej to zadzwonić i spytać ej Ty jak się odmienia Twoje nazwisko :D :D dzięki za dobre rady :) poszukam gdzieś już tu było na temat odmiany nazwisk :)

Gość ola0711
Z tego co się dowiadywałam zanim wydrukowałam swoje zaproszenia (a już są rozdane) to dzieci wymienia się z imienia na zaproszeniach, np. Annę i Marka Nowak wraz z Mateuszem.