Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka4321

No i teraz co dalej?

Polecane posty

Gość stokrotka4321

Pewnego razu poznalam fajnego chlopaka.. zaczelismy gadac na gg (wiem ze zaczyna sie dziecinnie ale uwaga dalej :)) i doszlismy do wniosku, ze fajnie byloby sie poznac. Takze spotkalismy sie w Pabie gdzie nam sie swietnie gadalo. Nieukrywam, ze spodobal mi sie. Odprowadzil mnie do autobusu.. Pozniej napisal mi z samego rana sms ze dziekuje za mile spotkanie ze bylo bardzo milo i czy spotkamy sie znowu.. Ucieszylam sie strasznie, ze moze ja tez mu wpadlam w oko skoro chce sie znowu spotkac, ale mysle ze sie mylilam, bo na gg nie zagaduje do mnie pierwszy teraz, nie napisal mi zadnego eska poza tym smsem co wtedy.. Dodam, ze spotkanie bylo przedwczoraj i ze to jest zajety mezczyzna, praca, studia zaoczne, ma swoj zespol.. Co moge zrobic w tej sytaucji? Czy pisac do niego czy czekac az on sie odezwie?pozdrawiam :*

Gość tak sie zwykle koncza
spotkania w realu ;) Zwykle sie tak mowi na koniec, ze milo bylo, ze nastepnym razem, odprodzadzanie. Potem brak kontaktu. Nie szukaj go na sile ;) Napewno mu sie po prostu nie spodobalas ;)

Gość stokrotka4321
Hmm mysle ze masz racje ale w sumie nie pisalby "czy spotkamy sie znowu?" heh no zobaczymy, ja nie wiem, skomplikowany czlowiek to jest :p