Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sony81

idę na imprezę bez mojego faceta ... bo wstydzę się jak on je /

Polecane posty

A ja Ciebie doskonale rozumiem. To naprawde niewiele moc czuc sie w towarzystwie bez skrepowania przy swoim facecie i naprawde nie trzeba baaaardzo sie starac zeby komus nie obrzydzac codziennego zycia. Nie dziwie sie, ze wymagasz takich rzeczy od swojego chlopaka, bo tylko ignorantka lub fleja tego nie zrobi. A wszyscy ktorzy tak bronia tego faceta powinni sami poczuc dreszcz wstydu za swojego partnera kiedys i moze zrozumieliby, ze naprawde wiele nie oczekujesz. Chcesz rady,- oto rada-.... NIE MA RADY na takiego faceta niestety. Mozesz probowac i codziennie go wychowywac, ale przeciez to nie Twoja rola.

Niemyte dupsko swędzi, żeś taki agresywny? :D

Gość mysi odchód
dobra, i tak mam na was wypierdolone, nic babie nie włoisz do łba skoro jest zaślepiona wanną i czystymi majtami , szkoda na was czasu, jestescie tak zyebane ze nawet o tym nie wiecie,ciebie imoen pewnie peepa swędzi od wyjałowienia skóry no ale na takie sprawy to tylko pan Henio z jego rękawem inseminacyjnym pomaga

Gość mysi odchód
macie takie małe łby ze nie mozecie ogarnąć tego iz facet to nie lalka do zabawy i przebieranek.musi czesto pierdziec w głos beknać sobie po posiłku ryknąc na babe bo inaczej to zniewiesciały robi .

Gość sony81
no dobra, i tak mam go gdzies palanta i nie bede z nim juz, bo rzuce jutro a tak apropos to jakby ktos znał to to jest Tomek Leszczyński z Krakowa (mieszka na Sobiekiego 22)

Gość *Ilona*uuuul
wspolczuje tobie takiego flejtucha,lepiej go zostaw.czy wyobrazasz sobie zycie z nim za 5,10 lat?rodzinne obiadki u tesciowej?bleee to nie jest normalne zachowanie kochajacego faceta. moj zawsze sie pyta czy chce sie napisc czegos,zjesc,caly czas mi kupuje cos do jedzenia jak do mnie przychodzi,pomaga mi sprzatac u mnie w domu.ma tez wady ale jak mu zwroce uwage to stara sie. to smutne ze bardziej mozezsz liczyc na brata niz na niego.

Gość sony81
masz racje. pierdole zasranego huja!

Gość mysi odchód
ile razy mam do tępych głow przemawiac ze wewnetrznego brudu nie zmyjesz zadnym mydlem chocbys sie myla 20 razy na dzien , wiem babki ze gnijecie od srodka i staracie sie ten fakt tuszowac codziennym kąpaniem tylko ze to nic nie daje dopoki nie przeczyscisz porządnie dupska , dotarło? czy jeszcze nie? chocbys wylala na siebie 1000 litrow proszkow i szamponow ,nadal bedziesz yebac bo w srodku masz bagno, kapiszi???? i dlatego czlowiek czysty w srodku nie musi sie tak czesto kąpac, ,jak teraz nie dotarlo to zrobcie se dzięcioła na słupie oswietleniowym moze to was oswieci, sory ze to szystko takim językiem ale potraficie czlowieka z nerwow wyprowadzic, a najgorsze jest to ze do kazdego czlowieka to nie dociera, on sobie nie wmowi ,jak to ja ??jak jesz chipsy, wieprzowine, jogurty, slodycze, itp badziew z hipermarketow to ja sie nie dziwie ze musicie sia kapac 2 razy na dzien , zycze sukcesow w dalszym zmywaniu skóry

Gość sony81
sony81 no dobra, i tak mam go gdzies palanta i nie bede z nim juz, bo rzuce jutro a tak apropos to jakby ktos znał to to jest Tomek Leszczyński z Krakowa (mieszka na Sobiekiego 22)

Gość sony81
uuuups sony81 no dobra, i tak mam go gdzies palanta i nie bede z nim juz, bo rzuce jutro a tak apropos to jakby ktos znał to to jest Tomek Leszczyński z Krakowa (mieszka na Sobiekiego 22) mialam podpisać że to podszyw. nie znam T.L. ale nie zasluzyl zeby go tu z nazwiska wymieniac autorka wątku