Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yeaaah

Historia z życia wzięta !!

Polecane posty

Gość yeaaah

A więc tak. miałam 16 lat ;d przyszłam do liceum. zakochałam się wkolezance z klasy ;d nic jej o tym nie mówiłam.. pewnego dnia spotkałysmy sie w parku i ona mi wyznała miłosc... to było dziwne bo miała chłopaka którego tez kochała :D no i nie wiedziała kogo wybrac ... to było tak ze raz z nim raz ze mną sie spotykała.. nasza miłosc trwała jakies 2 lata.. byłysmy na osiemnastce mojej kumpeli i zamknełysmy się w pokoju i ktoś doniósł matce mojej ukochanej xD że jest les i sie ze mna spotyka... wiec ta zabroniła jej sie ze mną spotykac , 'kumplowac' w ogóle odizolowała nas od siebie ale oczywiscie w szkole kazda wolna chwilę spedziaysmy razem...chłopak ja zostawiał milion razy i potem do niej wracał bo ją kochał :d no ale ja tez ja kochalam ... no i wyjechała na wakacje na 2 miesiace i jak juz wróciła.. to jakos to wszystko mineło bo dawała mi do zrozumienia ze mnie nie chce... a raczej nie moze chciec :D teraz pisze o tym tak na luzie ale pół roku temu pewnie bym ryczała ;p ja poznałam fajnego kolesia i chyba dzieki niemu się odkochałam... no ale juz mam go w dupeczce ; ) teraz jestem 3 klasie LO a ona mnie kocha nadal i chciałaby ze mną byc .. a ja jej juz nie chce.. i w oghóle chciałabym zauwazyc ze zakochuje sie w dziewczynach a z facetami bym mogła sie kochać.. znaczy sie bzykac ; ) bo mnie na maksa podniecaja :D tak wiec nie wiem kim jestem... i nie wiem kim bede jak bede DUUZA : ) tropche bez sensu temat ale spoko ^^

Gość yeaaah
zastanawiam się czy można kochac dwię osoby na raz ?!

Gość szparek
A o co chodzi z tym że masz chłopaka w dupeczce?

Gość yeaaah
oj no że pomógł mi sie tak jakby odkochac.. no i zależało mi na nim na poczatku ale potem okazał się kompletnym palantem ! : )

Gość mozna
kochac mozna, serduszko pojemne jest

Gość yeaaah
błąąąąąd . cokolwiek to znaczy ; ) JESTEM DZIEWICĄ :D ale czasem mi się tak chceeeeeeeeeeeeee ze obłed :D

Gość szparek
Jak Ci się chce to brandzluj się.

Gość Arek18
Moja dziewczyna jest bi i ma bliską koleżankę, wiem że się zabawiają ale jej na to pozwalam. Czasem idziemy nawet na randkę we troje ;)