Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ndms

lepiej jest miec faceta do lozka niz wcale?

Polecane posty

Gość bez odbioru
Prawiczek, młodyś, toś i głupi :P To, że TY nie miałbyś zaufania, to TWOJA sprawa. A ja Ci podam dwa scenariusze i zastanów się chwilę, który wolałbyś zrealizować będąc kobietą. 1. Dziewczyna dość niefrasobliwie zaszła w ciążę z facetem, z którym nie miała ślubu. On ją zostawił. Po jakimś czasie (5 lat) poznała mężczyznę, który pokochał ją i zaakceptował dziecko. Teraz ma 40 lat i świetną rodzinę. 2. Dziewczyna czekała na księcia z bajki, na tego jedynego. Poznała go i owszem, ale dopiero kiedy miała 34 lata. Decyzja o ślubie dość szybko, bo to już wiek, ale po roku okazało się, że ma problemy z zajściem w ciążę. Miała prawie 36 lat kiedy zaczęła się leczyć, teraz ma 42 i zero szans na własne dziecko. Która z nich wyszła lepiej?

Gość bez odbioru
kochanie, JAK poznasz, czy laska ma dziecko, bo BYŁA W ZWIĄZKU a nie PUSZCZAŁA SIĘ??? jesteś nielogiczny. najpierw piszesz, że nie zaufałbyś pannie z dzieckiem, teraz twierdzisz, że jeśli była w związku, to co innego :-o weź się chłopie zdecyduj :P

Gość bez odbioru
(wysłało mi sie za wcześnie :-o) jaka jest różnica pomiędzy dzieckiem ze stałego, ale nieformalnego związku, dzieckiem z układu opartego na seksie i przyjaźni, silnej, ale krótkotrwałej namiętności zakończonej szybkim ślubem i równie szybkim rozwodem?

Gość bez odbioru
Prawiczek, jeszcze raz, NIE ROZMAWIAMY O TOBIE, Ty jesteś PRZYPADKIEM, takich jak Ty jest (na szczęście!) niewielu :P A różnicy między dziećmi NIE MA. Dziecko to dziecko. Jezu, weź już coś wyruchaj, bo jesteś nie do zniesienia :-o

bez odbioru, masz rację , wśród moich znajmych po 30 większość par ma problemy z zajściem, lub utrzmaniem ciąży,

A ja sie bzykam z byłym choć on ma dziewczyne ale mi to wali ze ja ma ja jestem przynajmniej zaspokojona a jego juz nie kocham jest tylko sex i wielka przyjażn

A ja sie bzykam z byłym choć on ma dziewczyne ale mi to wali ze ja ma ja jestem przynajmniej zaspokojona a jego juz nie kocham jest tylko sex i wielka przyjażn

Gość bez odbioru
abub, niestety, znak naszych czasów :( Prawik, żabko, Ty jesteś sfrustrowanym kolesiem z obsesją na punkcie seksu o czym świadczy Twoja aktywność na forum życie uczuciowe oraz życie erotyczne, masz fobie, zahamowania i inne takie, wybacz, ale nie jesteś ani porządny (Twoje chlanie na pewno nie jest przejawem porządności), ale zablokowany seksualnie. Poza tym nie Tobie osądzać jaki facet co zaakceptuje, bo wbrew temu, co można przeczytać na kafe, w realu tak zwanym większość facetów jest w miarę normalna i dla nich dziecko to dziecko, rozumieją, że ktoś może popełnić błąd, że życie różnie się układa. poza tym, jeśli poznajesz kobietę, która ma dziecko, to albo akceptujesz to, że jest ONA + DZIECKO, albo nie wchodzisz w ten biznes. SKĄD jest dziecko to sprawa zupełnie nieistotna. może być z jednorazowego numerku na wakacjach, może być z nieudanego małżeństwa, może być z nieformalnego związku z kolesiem, który się wypiął, może być z gwałtu, a może być adoptowane. NIE MA TO ZNACZENIA. Dziecko JEST i już. I proszę Cię, nie pisz już, że TY jesteś prawiczkiem i nie chcesz kobiety z dzieckiem, jak każdy prawiczek, bo to już się kurwa zrobiło niesmaczne :(

Gość qqqqqqQQQQQQQQQQrw
ta ciota prawiczek znow tu siedzi!

Gość qqqqqqQQQQQQQQQQrw
co ty mozesz wiedziec i doradzac? jak sam nawet nigdy sexu nie uprawiales , siedzi taki wylacznie na topikach o sexie i doradza cymbal

Gość bez odbioru
"wbrew pozorom uchodze za normalnego, inteligetnego chlopaka" hehe wbrew pozorom uchodzisz :D i wszystko w tym temacie :P

Gość qqqqqqQQQQQQQQQQrw
"normalnego"????????????????????????????????qrwa

Gość bez odbioru
"jak sie zloscisz, to slodka sie wydajesz " bo ja jestem słodka :D

Gość qqqqqqQQQQQQQQQQrw
Prawda 20091 tydzień temu prawiczek1987to kryptogej. Jemu potrzeba murzyna z wielką pałą, który będzie go brał od tyłu przez 4 godziny dziennie. Prawiczek, to ahahahah alez ci ktos na tym twoim blogu napisal hahaha

Gość jeszcze niedawno
jeszcze niedawno miałam ten dylemat , wybrałam łóżko i nie żałujei

Gość uupupupupupupupupupup

Gość niedobrze.
Przzwyczajasz sie [juz nawet nie mowie ze zakochujesz] ale zwyczajnie jestes leniwa zeby szukac normalnego na zycie

Gość s msmd
mysle ze tu nie chodzi o lenistwo zeby szukac kogos na stale, poprostu nie zawsze sie poznaje sie odpowiedniego faceta a co jesli dziewczyna trafia na samych kolesi ktorzy sie nie nadaja do zwiazku to co ma zyc w celibacie....i czekac do 40