Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzzzzyk

apel do prawiczka i ....

Polecane posty

Gość pewnie onanista
od teorii do praktyki długa droga, wyobraz se doktora bez praktyki, tylko kasiazki 5 lat i staje nad toba do krojenia.

Gość Tomaszek z krainy igraszek
Agniecha mozesz napisac skad jestes ??

ok niewazne ale wygaje mi sie ze cie znam jesli masz urodziny w czerwcu.

17.. 06....

tomaszek ... z marsa

jeszcze nie mam, zagladam tu sporadycznie.

no i spadam milego klikania

Gość Zielak McTrawiak....
hehe prawiczek hahah przy twojej fotce juz peewnie 2 razy

Gość Zielak McTrawiak....
mowilem

Gość prawik pewnie
robi ze wszystkich fot album a pozniej kolegom sie bedzie chwalil ile to dup mial w swoim zyciu hahahahaahahahah

no ja od razu na całość idę na pierwszej randce:)w ogóle na pierwszą randkę nie zakładam bielizny...no za kogo Ty mnie masz???

za jednego głupiego kutasa, który nawet nigdy porządnie wykorzystany nie był:)tzn nie tak jak należy:P bo jak pisałam walenie konia się nie liczy:P

ale która zechce takiego, który nie uprawia seksu tylko do 50 roku życia zabawia się rączką??? oj ciężko będzie:P

Gość Furiat
szczęśliwa24 a ja np. się nie uszczęśliwiam ani ręką ani kobietą od ponad 20 lat. Mówie poważnie i nie chce być wykorzystany przez pierwszą lepszą. Mam swoje zasady, którym ty się na pewno sprzeciwisz. Np. to, że czekam na swoją jedyną z którą sex będę odbywał dopiero po ślubie (drobne zastrzeżenie to kontrola przed zaręczynami)

furiat ale ja nie mam nic do tego jakie ktoś ma poglądy!!! zupełnie nic, niech każdy robi co chce!!! ale prawiczek mnie wkurza, wypowiada się CAłY CZAS na ten sam temat, wchodzi na topici, które go obrzydzają i krytykuje...a potem znów wchodzi i znowu:/ to jest bardzo żenujące. I tylko to.

Gość Furiat
szczęśliwa 24 bo jak czytam te twoje niektóre posty to zaczynam się coraz bardziej denerwować i ciśnienie mi mocno skacze. Mówisz, że zadna nie będzie chciała kogoś takiego jak prawiczek. Zobaczymy co będziesz mówiła za 10,20 lat. teraz się zabawiasz w najlepsze byle tylko zaspokoić potrzebę itd. a kiedyś zmądrzejesz i zaczniesz może myśleć bardziej moralnie i szukać kogoś z wartościami a nie jak do tej pory. Dziś masz 24 lata jesteś ładna, młoda a za 10,20 lat przestaniesz o siebie dbać jak 95% kobiet i będziesz jak zwykła rura na którą nikt nie zwróci uwagi. Więcej pokory by wam się przydało. jeszcze będziecie szukać prawiczków !!!!!!!!!! Przepraszam za ten wywód, ale cholernie się wkurzyłem

porządna dziewica albo dziewczyna, która miała jednego partnera:D hahahaha:) albo taka, która nie o wszystkich doświadczeniach Ci powie:P haha:) a jedyną kobietą, którą usidlisz jest Renia Grabowska:P