Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katrina Dżons

jechaliśmy na wesele . . . . . .. . . . .. . .. . . . .. . . ...

Polecane posty

Gość Katrina Dżons

w sobote wybieralismy się z moim narzeczonym na wesele. wyszliśmy z domu, lód niesamowity. ja w wysokich obcasikach, długiej kiecce z kwiatami i torebką. wyszlam i nie moge iść po tym lodowisku bo zaraz się przewróce a on sobie wyszedł minął mnie i poszedł. krzycze za nim "poczekaj na mnie. mam śliskie buty, nie moge iść" a on na to "a myślisz ze ja nie mam śliskich?" hehe jaki samolub, zamurowało mnie, niby to nic takiego ale mógł mi chociaż podać rękę a on sobie poszedł. taka troche komiczna sytuacja.

Gość aha no i co nie masz koleżanek
?

Gość adfasdsa
pewnie nie chciał wcale na to wesele isc i liczył ze sie wyjebiesz na lodzie i nigdzie nie pojedziecie

Gość tru trtutututututu
olał cię koleś hihi

Gość choholudek
myślę, że to wystarczający powód aby z nim zerwać! i się zastanowić czy to faktycznie ten,z którym chcesz spędzić reszte życia ! czasami taki powód wystarczy kobiecie... -_-

i co w zwiazku z tym? czego od nas oczekujesz? nie bylo pytania... co mam zrobic? czy tez ktos tak mial... hmm ect;):)

:D rozumiem ze komentarz " gwiazdy tancza na lodzie" doprowadzilby w tej sytuacji do powaznego kryzysu w zwiazku? :p

Gość ula kasia bernadetta
nie no przestań przeciez to nic takiego

Gość no mi ta sytucja dalaby
wiele do myslenia bo jak juz przd slubem cie olewa (mysli ze jak sie zareczylscie to juz ma cie w garsci a to guzik prawda)to co bedzie potem??? bedziesz zawsze gdzies dreptac obok niego albo za nim . no chyba ze ci to odpowiada. ja sobie nie wyobrazam takiej sytuacji

Gość Katrina Dżons
nie ma żadnego kryzysu. po prostu chciałam wiedziec jak to obiektywnie wygląda i napisałam:)

Gość Katrina Dżons
naprawde wy tak uwazacie, fakt troche mnie zdenerwował ale ogólnie jak teraz o tym mysle to ta sytuacja wydaje mi sie troche komiczna a nie jako powod do zerwania