Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bojaniewieeem

jaka telewizja cyfrowa najlepsza?

Polecane posty

Gość kaffka90
Bardzo fajnie to rozwiązali wg mnie :) W sumie nie każdy chce nie wiadomo ile kanałów, a telewizja cyfrowa niedługo prawdopodobnie będzie niemalże obowiązkiem. Kuszą nowych klientów, oj kusza :D

Gość kaktusek33
No niby racja, ale skoro już płacę, wolę mieć trochę więcej niż trochę mniej :P. Wybrałam taki pakiet n z 25 kanałami i mam w czym wybierać, jak wszystkie prace zostały odbębnione :)

Gość wujenka
przyszły święta, to i sypnęli promocyjami :D dekodery o mega pojemności, multiroomy, hbo jest w czym przebierać :D

Gość Marta06
Najciekawszą propozycję ma chyba nka - 59 zł na miesiąc, z roczną umową, w której są 3 miesiące gratis.

Gość najlepsza naziemna
bo darmowa

Gość Marta06
Fakt, naziemna jest darmowa, ale niektórzy lubią oglądać więcej kanałów, czyli pozostają platformy cyfrowe, kablówki, etc.

Gość joasia211
Niekoniecznie, telewizja N wprowadziła w swoich dekoderach funkcję odbioru naziemnej telewizji cyfrowej. Żeby skorzystać z dodatkowych kanałów wystarczy podpiąć antenę naziemną. Nie trzeba za to nic dopłacać- wystarczy zwykły abonament za 39zł (52 kanały).

Gość Marta06
Ale większość najważniejszych kanałów chyba i tak jest w abonamencie, więc mniej więcej na jedno wychodzi. Choć chyba jakieś nowe kanały mają od czerwca dojść.

Gość rabatka
Zgadzam się z wami, że nka najlepsza. Mają dosyć szeroką ofertę i swietne dekodery, jak choćby ten z 1TB dyskiem.

Gość bodek
n -ka nie jest zla ale jak cos zreklamowac chcesz to trwa to bardzo dlugo, w biurze obslugi klienta nic nie mozna zalatwic a jak zalatwisz to nie zawsze masz to co chciales ja np ustalilem przez tel z bok pod koniec mojej umowy zgodzilem sie na pakiet okolo 60 zl a oni naliczali mi 112 zl po 3 miesiacach sie zorientowalem ze zrobili wal (bylem za granica) i teraz juz czekam kilka tyg na odpowiedz i cisza a rachunki dalej wystawiaja. Jak juz maja klienta to sie o niego nie troszcza. Nie wiem jak w innych platformach mam tylko doswiadczenia z n. Teraz zastanawiam gdzie sie przeniesc czy cyfra czy polsat?

Gość bodek
nie wiecie na jakiej platformie beda puszczac lige mistrzow?

Gość hekoo90
A ja tam bym na Waszym miejscu pomyślał jednak nad telewizja naziemną. Jest to porostu taniej.Kupujesz tylko dobry tunerek http://www.goclever.pl/pl/pl/android_box_500 i to wszystko. Wiele moich znajomych tak własnie robi.

Gość esssmerka
No to już kilka moich znajomych przeszło własnie na taka telewizję. Wychodzi na to po prostu ze to sie najbardziej opłaca jesli chodzi o jakąkolwiek telewizje cyfrową.

Gość edddl
Ile teraz mozna tam odbierać kanałów ? 15 czy moze dołożyli coś? I rzeczywiscie jest to bezpłatne ?

Gość mariuszkoooooo
Masz teraz do wyboru czy to cyfrówka, czy naziemna. Ta druga to nic Ciebie nie kosztuje oprócz tego ze masz dekoder i antene. A ludzie jednak na tą sie decydują i jak tu polecali Goclevera, to mysle ze spokojnie mozna przy takim tunerze pozostac.

Gość rrrrrybkowski
Tu dokładnie macie opisane co i jak i ile kanałów tak naprawde mozecie jeszcze ogladac http://tech.wp.pl/kat,130038,title,Pilne-Zaczynaja-odlaczac-telewizje-w-calej-Polsce,wid,14913201,wiadomosc.html?ticaid=1f368 Dobry tuner i mozna działac.

Gość aneitowy
Ile płaciłes za ten dekoder ? Teraz w sumie jest ich troche na rynku i wybrać taki odpowiedni to tez nielada sztuka, bo nie wiesz na czym sie skupić, i na jakie parametry zwrócic uwage.

Gość Lady J
n -fajne kanły z filmami ,praktycznie same nowosci.

Gość rabatka
Oferta nki faktycznie jest ciekawa. Dobrą opcją wydaje się umowa razem z internetem mobilnym orange.

Uważam, że warto zainwestować w dekoder do oglądania naziemnej telewizji cyfrowej. Przecież można tanio sobie taki kupić na wasserman.pl, a potem nie będziecie ponosić żadnych opłat - jeden problem z głowy i jeden wydatek mniej, a w końcu tą drogą można odebrać kilkanaście kanałów :)

Gość gość
Nie bierzcie tylko Polsatu bo szajsowata a po drugie to sposób aby podziękować Solorzowi za te kodowane mecze.Niech się udławi tą TV.

Gość Madzia3109
Ja najchętniej korzystam z tagen. Zachęcam do wejścia i rejestrację na tagen.tv można obejrzeć ciekawe filmy w odpowiedniej kategorii

Gość gość
Wszystko zależy od tego jakie masz wymagania, gdzie mieszkasz, ile kanałów potrzebujesz. Ja mam telewizję od nich http://www.multiplay.pl/ i jestem bardzo zadowolona. Zaproponowali mi naprawdę przystępne ceny.

Gość gość
czasami opłaca się przejrzeć ofertę mniejszych sieci. Z reguły można zaoszczędzić.

Gość gość
Jak widać trzeb sprawdzać też oferty mniejszych firm.

Gość gość121
Miałem tv z koby i dawała radę. Od czerwca zmieniłem na netię i też jest ok, ale wygrywa mnogością promocji (za darmo do końca roku, darmowe pakiety). Polecam.

Gość gość
Skończyła mi się umowa i teraz rozważam czy wziąć tv na kartę, często wyjeżdżam i nie uśmiecha mi się pakować w kolejny abonament z którego nie korzystam, widziałam ofertę na satsklep.pl wygląda to całkiem nieźle a dla mnie to ciekawa alternatywa.

Gość gość
Jak cię interesuje regionalna telewizja tarnowska to możesz odwiedzić jej stronę internetową pod adresem www.tarnowska.tv . Dzięki temu portalowi możesz oglądać lokalne programy drogą online, co akurat w moim przypadku jest doskonałym rozwiązaniem

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować