krakowianka2 0 Napisano Luty 2, 2009 Pieściliśmy się intensywnie z moim chlopakiem i boimy się że jeśli mógł (ale nie wiemy czy tak było) dotknąc przypadkiem swojego nasienia a potem po paru minutach (5-7), gdy palec juz był wytarty i suchy włożył go do mojej pochwy to jakieś plemniki cudem się mogły utrzymać na jego palcu? I mogłam zajść przez to w ciąże? I dodam, że to było wieczorem w mój ostatni dzień płodny. Proszę o wyrozumiałość, bo naprawdę nie jesteśmy pewni... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdfdfd Napisano Luty 2, 2009 tak tak tak i dodam jeszcze ze plemniki maja skrzydła i potrafia latac wiec uwazaj :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jestes Napisano Luty 2, 2009 w ciazy!!zajsc w ciaze wcale nie jest tak latwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szkoda słów i męczenia klawiat Napisano Luty 2, 2009 Po pierwsze zajzyj do podreczników i poczytaj o stosunkach sexualnych. po drugie poczytaj o sexie, po trzecie o penetracji, po czwarte o tym jak facet zapładnia kobiete. po piate ile ty masz dziecko lat ze sie zabierasz za sex. dalej idąc jak sie chcecie bawić w sex to zabezpieczcie sie dalej zobacz w necie co to petting i zobacz z czym to sie je na koniec powiem Ci ze nie nie jestes w ciaży chyba ze urojonej poza maciczne ja prawej czesci lewego kolana od dołu a na koniec kurr dorosnij do dorosłych spraw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krakowianka2 0 Napisano Luty 2, 2009 Dziękuję bardzo, nawet za te krytyczne słowa, bo to dodaje mi większej pewności, że na pewno nic sie nie stało :) Proszę o wypowiadanie się dalej w tym temacie, bo im więcej takich wypowiedzi tym jestem spokojniejsza ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lorii Napisano Luty 2, 2009 w taki sposoB nigdy nie bedziesz mama..czyli w ciazy nie jestes NAPEWNO!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach