Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrrr...

faceci! Co z wami nie tak???????????????????????

Polecane posty

Gość wrrrrrr...

:O Wiem, że na forum nie siedza normalne osoby itd. mimo wszystko zapytam, bo nic kurwa nie rozumiem:O Poznaję tak od czasu do czasu jakiegoś faceta. No trudno. Raz na pól roku nawet ja czuję potrzebę przytulenia się do kogoś, czy np. pocałowania kogoś. No i co? I potem do widzenia. Jak mnie ktoś nęka, tłumaczę: nie szukam związku, nie szukam przygód, nici z seksu, nic facet nie wskóra. Mówię to od razu, poważnie, jeśli się w ogóle spotykamy, jestem powazna, trzymam się z daleka, nie rozmawiamy o sprawach damsko-męskich. I co? I gucio. Najczęściej zaczynają się smsy, maile, telefony, miłe gadki, że nie, nigdy, te rzeczy nie interesują, że chcą pogadać, poznać, itd. a po kilku miesiącach sa wręcz rozczarowani i obrażeni, że nie dałam dupy:O Podobno mężczyźni mówią wprost. Po co to wciskanie kitów? Nie umiecie się przyznać, że chodzi o seks?:O

Gość Santiago Peira de la Oliveira
pij mleko bedziesz wielka

Gość wrrrrrr...
Jak tata przestanie ci wskakiwać do wanny, to pogadamy🖐️

Gość co ferie sie zaczeły
a tobie o co chodzi?

Gość wrrrrrr...
Myślisz, ze prostackie odzywki na forum na kimś zrobią wrażenie? Nie odpowiadaj🖐️

Gość wrrrrrr...
Nie tylko. Nie o to chodzi. Ale ja mówię juz na samym starcie, że jestem beznadziejna:O A nigdy nie spotkałam się z uczciwa reakcją. Po co ktoś udaje, ze nie zależy mu na seksie, żeby po kilku miesiącach mieć do mnie pretensje, czuć, że zmarnował czas itd.?

Gość dupa blada im dłuzej zyje
tym bardziej jestem pewna ze faceci to debile

Gość i tak wszyscy umrzecie

Gość taka jedna zła matka
umawiaj sie z dziewczynami:)

Gość wrrrrrr...
Nie chcę się umawiać z babami. Z facetami tez nie. I jak mówię nie, to się zaczyna namawianie i ściemnianie: że to tylko pogadać, że jestem fajna czy tam intelygjentna itd.:O Pogadać to se można z facetem, po co im baba?:O Ja mówię, ze nici z seksu, nici ze związku, itd. Po co te ściemy? Żeby ze kilka miesięcy być złym i wkurwionym:O Chyba tylko na własną głupotę i hipokryzję...

bo wszyscy faceci to kmioty, no prawie wszyscy, wyjątki na całe szczęście są

Gość qbica
wrrrrr.....to kogo ty szukasz?????

Gość SE
pewnie bratniej duszy, bo nie na ruchaniu zycie polega. to dodatek, uczucia a podniecenie to inne kwestie.

wszystko ładnie i pieknie ale kobieta też może być bratnią duszą - więc wątpię żeby autorce o to chodziło - chyba ona sama nie wie o co jej tak naprawdę chodzi i naprawde wątpię że gdyby nie chciała się z nikim umawiac to kazdy człowiek na siłę by ją namawiał - terefere kuku - ona się umawia a póxniej wstawia gadki.. nie wiem dla mnie to coś tu mocno jest nie halo :)

Gość ja jestem kobieta
ale tez z tego Twojego belkotu nic nie rozumiem. Wiec sie nie dziwie, ze mezczyzni nie wiedza o co Ci chodzi. Oni to juz w ogole ponoc z innej planety sa ;)

aaa i jeszcze jedno - skoro zakładasz że my tu wszyscy jesteśmy nienormalni to po co Ci opinia nienormalnych osób???? a tak w ogóle to Ty chyba jesteś nienormalna skoro odstajesz od reszty świata - chociaż normalność to pojęcie względne :D

Poznaję tak od czasu do czasu jakiegoś faceta. No trudno. Raz na pól roku nawet ja czuję potrzebę przytulenia się do kogoś, czy np. pocałowania kogoś Sa tez agencje dla kobiet droga kolezanko :P Wynajmujesz faceta na godzine i tulisz sie do niego za 200 zł bez ograniczen 2 takie wypady na pół roku i powinnas zaspokoic swoje rzadze wtulania sie :D w faceta ps....i pamietaj nie bedzie ci stroił fochów... Nie opłaca sie...?

Gość wrrrrrr...
Nie, bo ja nie chcę jakiegoś obrzydłego, wydepilowanego gogusia tylko zarośniętego, zapyziałego mężczyznę najlepiej z biustem:) Poza tym zwykle jestem wtedy w stanie nietrzeźwym, trudno mi wtedy racjonalnie myśleć, nie trafiłabym do agencji:P Nie robię nikomu nic złego. Nie skarżą się:P I co to za pytanie: czego szukam?:O Właśnie o to chodzi: niczego. I nikogo. Na razie moim największym marzeniem jest zarobić na własne mieszkanie i być sama. Tzn. żeby mi wszyscy dali święty spokój.

Gość wrrrrrr...
Poza tym może bełkocze, ale chyba nawet facet jest w stanie zrozumieć prosty przekaz: nie będę uprawiać z nim seksu. To chyba wystarczy i jest wystarczająco proste:O

Gość facet taki tam
ja jestem normalny,o co Ci chodzi???idź dobra kobieto,daj facetom spokój!

Gość wrrrrrr...
To może mi wytłumaczysz, dlaczego nie możecie mówić wprost, o co wam chodzi?:)

a Ty jesteś taka mało zyciowa żebyś nie mogła sie sama domyślić??? przecież ponoć już kilka razy spotkało Cię to samo - dziwny masz problem :)

Gość wrrrrrr...
No domyślam się- faceci sa debilami i nie potrafią powiedzieć tego, co myślą, tylko mówią to, co uważają, ze ktoś chce od nich usłyszeć. Tylko po co Sytuacja jest identyczna, kiedy sa z jakąś babą, ona ich nie pociąga, czy to żona czy partnerka i zaczynają zdradzać. Jakby nie mogli powiedzieć: stop, kończymy związek i wtedy robić sobie, co tam im się podoba:O Kłamstwo chyba mają zapisane w genach. Chromosom Y musi kodować patologiczną potrzebę hipokryzji i oszukiwania.

hahahahaha ja właśnie doszłam do wniosku ze faceci kłamią bo nie rozumieją że to robią :D

wrrrrrr... widać trafiasz na facetów którym tylko zależy na sexie :P

Gość facet taki tam
świete krowy

Gość wrrrrrr...
Nie no, nie oszukujemy się- każdemu zależy na seksie. Ja tez bym nie mogła być z kimś, kto by mi nie umiał zrobić tak, jak bym chciała:P Ale po prostu wolę sobie zrobić sama, na co mam ochotę niż liczyć na czyjąś łaskę czy tam laskę:O Ja się nie umiem pieprzyć z ludźmi, których ledwie znam, w ogóle zaczynam mieć do ludzi cieplejsze uczucia i zaufanie po dłuższym czasie. A żaden facet nie wytrzyma np. roku bez seksu. Więc po co się oszukiwać? Ja rozumiem, że jak się przez np. pół roku nie dopnie swego, to się jest złym i wkurwionym. Ale to nie jest moja wina, bo ja uprzedzam: nie będzie seksu i koniec. Czy trudno jest zrozumieć jedno zdanie po polsku?:O

Gość wrrrrrr...
Chcę poznać odpowiedź na pytanie: dlaczego faceci nie umieją powiedzieć szczerze o co im chodzi, kiedy są w sytuacji konfrontacji z kimś twarzą w twarz?