Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z zielonej gory

do zaniedbywanych żon

Polecane posty

Gość z zielonej gory

...a jest ich o dziwo całe mnóstwo.Kurcze dlaczego ja mam na odwrót I to moja żona nie wyrabia.Ja bym chciał długo,z pieszczotami,potem seks I znów pieszczoty I seks a moja żona 2-3 razy w miesiącu I to szybko bez pieszczot.Chętnie bym poznał taką niedopieszczoną mężatke to byśmy sobie dogodzili w końcu.

odizoluj ja od koleżanek które obrzydzają jej seks ,jacy faceci są źli egoiści i tylko z tymi stojącymi pałami chcą je zniszczyć.

tak zamknij w domu....jeśli będziesz jedynym człowiekiem jakiego będzie widzieć na oczy, to z głodu rzuci się na Ciebie;-)

jakis tam facet :P co to za kobieta co nie ma własnego zdania tylko kolezanki to wyrocznia?:O Zajmij sie jedną czy drugą wyzwoloną zobaczysz jak zonka o nich zdanie zmieni :D:D:D:D

az normalnie nie rozumiem tej kobiety... pieszczoty to najprzyjemniejsza czesc sexu i moglabym byc pieszczona tak przez mezczyzne caly czas... oczywiscie ze wzajemnoscia... Niektore kobiety sa dziwne

Faktycznie dziwna ta Twoja polowica moze chora? Uwielbiam pieszczoty, seks i moge non stop!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość AAAAAAAAA moj
maz powiedzial ze jestem niewyzyta baba! ze niedlugo go zajezdze i jak tak dalej bedzie to on sie przenosi do drugiego pokoju///:P ale mi sie trafil facet qrde!!!!!!!!!!pomocy