Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm.. pomozecie

fotograf , kamerzysta - potrzebni na sierpień 2010 nowy sącz,kraków

Polecane posty

Gość hmmm.. pomozecie

jak w temacie!:)potzebni dobrzy ale nie cenami z kosmosu kamerzysta i fotograf;)

Gość hmmm.. pomozecie
jak mecie jaiekolwie zdjecia, storny, portfololio dajncie linka!:) jesli jakies pryw zdjeica a mozecie przeslac zebym zob dzieła fotografa to przesyłajcie na mail maggmagg@wp.pl bede baaaaaaardzo wdzieczna!:)

Gość hmmm.. pomozecie
dellano FF- dziekowac za chęci;) ale ta ksiazka jest mio raczej nie potrzebna:) ale za to uzłoce jakiekolwiek inf na temat dobrego fotorafa czy kamerzyste!;)

Gość achu23
witam, a może foto-joanna.pl. Jeśli zdjęcia się spodobają proszę o kontakt:) Pozdrawiam serdecznie!

Gość zaroweczka
HEJ POTRZEBUJE POMOCY W ZNALEZIENIU DOBREGO KAMERZYSTY NA WRZESIEN 2010 ?JESLI MA KTOS JAKIES DOBRE NAMIARY BEDE WDZIECZNA . (NOWY SACZ)

Gość benia84
Zaroweczka popatrz wyżej na posta, tylko MSM FILM zrobi ci dobry film :) ale mi sie zrymowało Pozdrawiam

Gość gumiś777777
www.detournelle.pl

Jesli chodzi o fotografa to polecam : www.adamgolda.com.pl pełen profesjonalizm, jeślichodzi Wam o jakość to super POLECAM

Gość Oliwka różowa
dobiza POWIEDZ MI CZEMU SIĘ LOGUJESZ NA CZARNO ABY POLECIĆ FOTOGRAFA?? Oglądałam zdjęcia na stronie tego świetnego fotografa i trudno powiedzieć o jakimkolwiek profesjonalizmie. Jeśli te zdjęcia na stronie mają być najładniejszymi jakie fotograf zrobił to ciśnie się mi na usta słowo- żenada. Słyszałam że fotografowie ślubni w tym roku mają mało zleceń włącznie z tymi najlepszymi. Przyczyną takiego stanu jest armia fotografów ślubnych która cały czas się rozrasta. Poziom za to idzie do dołu.

Gość Tlenowa kobietka
Artis-Kam- WIDEO-FOTO KIELCE wszędzie się wciskacie i szkoda że tak naprawdę nie macie nic do zaoferowania. Najpierw trochę nauki a dopiero potem propozycje. Jednak wiem że rynek was zweryfikuje... Jednak co tu mówić kilka osób da się na was nabrać.

Jeśli chodzi o fotografa to polecam www.fotoreportaz-slubny.pl Fotki robiło nam dwóch fotografów i są mega boskie. No a co najważniejsze wcale nie było drogo i bardzo miło się z nimi dogadywało. Na prawdę Wam polecamy.

Gość mokra-głowa
Polecam zespoły oraz fotografa z Muzycznego Centrum www.kusza.org

Gość Mam do Maisi pytanie
Maisi zapoznałam się z proponowana przez ciebie stroną i jak czytałam ich ofertę to się uśmiałam. Czemu tak mało proponują zdjęć w formie papierowej a dają setki w formie cyfrowej. Jest to bardzo podejrzane bo jeśli ma się tyle zdjęć obrobionych to co za problem dać ich np 150 w formie papierowej. Piszą że robią zdjęcia dyskretnie. To znowu kłamstwo bo trudno aby dwóch fotografów w kościele było mniej widocznych niż jeden. Zresztą po co ten drugi fotograf ma zaasekurować tego pierwszego? Co do zdjęć na stronie to każdy widzi ich poziom techniczny i ich urodę. Maisi Fajnie że zrobili ci takie piękne zdjęcia i jesteś z nich tak bardzo szczęśliwa ale wytłumacz mi po co zalogowałaś się na czarny nick aby napisać tego twojego pierwszego posta. Zazwyczaj tak logują się dziewczyny które są przed ślubem i chcą uczestniczyć w życiu forum aby ułatwić sobie organizację ślubu i wesela. Ty chyba już jesteś po ślubie?

Tak, jestem juz po ślubie. u nas było dwóch fotografów i wydaje mi się że byli dyskretni, tzn nie rzucali się w oczy. A co do czarnych czy innych kolorów nicka - jestem na chorobowym i po prostu z nudów weszłam sobie na to forum, poczytałam i postanowiłam podzielić się swoimi doświadczeniami. My akurat dostaliśmy album z 40 zdjęciami 15x21, i album 200 zdjęć 13x18 ale myślę że to sa już indywidualne ustalenia. No i myślę ze dziewczyny, które szykują się do ślubu czasami czytują posty tych dziewczyn, które sa już mężatkami. :) Droga moja przedmówczyni, więcej pogody ducha życzę :)

Gość Nic dodać nic ująć...
Maisi kochany fotografie który przestań sie tak beznadziejnie reklamować. Jóź narobiłeś sobie więcej szkody niż zyskałeś. Wszędzie gdzie tylko możesz wciskasz te same teksty. Facet opanuj się. Gdzie na stronie masz NIP i REGON Chyba nie działasz na czarno?

Nie będę się powtarzać - przeczytaj moje posty w innym wątku. No i chcę zauważyć, że na n-k nie trzeba mieć nip ani regon. No i nauczyciele nie potrzebują reklamy :)) pracę mają stałą. Człowieczku opamiętaj się a nie we wszystkim spiek węszysz.

Gość Czytająca z boku
Człowieczek to ty jesteś i to strasznie bezczelny. Wszędzie wciskasz te same teksty a raczej je kopiujesz. Uważasz że wszystkie kobiety tu na forum są idiotkami. Wystarczy przeczytać tutaj istniejące wpisy do tyczące zdjęć i wszędzie przekopiowujesz te same teksty zachwalając swoja byle jaką stronę. Mylisz się co do strony. Strona powinna zawierać przynajmniej NIP. Z tego co napisałeś rozumiem ze dorabiasz sobie nie płacąc podatków. A zdjęcia faktycznie widzę jakie są. Trudno nawet powiedzieć ze są robione przez dobrego amatora.

Gość Czytająca z boku
Twoje posty w innych watkach są takie same okpiwane i wklejane.

Gość A ja tam nie widze nic złego
w tych zdjęciach od Maisi są normalne

Gość Czytająca z boku
hi hi hi znowu nasza Maisi się wsypałeś. Szkoda że na siłę wciskasz ten kit o twoich pięknych zdjęciach.

Gość i co ona z tego ma
Kobitki, chyba nie pomagacie tą kłótnia koleżance, która jest w potrzebie. Jakoś jej temat zaginął wśród tych postów.

Gość Teresa z Kalisza
A czy jesteś pewna że ta koleżanka potrzebuje pomocy. Przeczytaj cały temat uważnie i włącz myslenie

Gość Amd12
Ja miałem fotografa i kamerzystę tej firmy- http://www.galeria-krakowska.com lub inna strona http://www.fotografiaslubna.webs.com W cenie reportaż od przygotowań do 1 w nocy, w razie deszczowej pogody plener w innym dniu, około 1000 zdjęć na dvd, album i 100 odbitek, film z czołówką, cały ślub z weselem w około 2,5-3 godzinach plus pokaz zdjęć, teledysk z pleneru, teledysk z zabawy, końcowy teledysk. Wszystko w ładnych opakowaniach z zdjęciami Pary Młodej.