Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LadyInBlack

Do wszystkim zastanawiaj ących się.

Polecane posty

Gość LadyInBlack

Do wszystkich dziewczyn, które obawiają się, że są w ciązy i szukają tutaj wsparcia. To nie ma sensu. Test i lekarz to jedyne wyjście. Bo od tych pierdół jakie wypisują te maltretowane żony i inne zazdrośnice z inteligencją oscylującą w granicach 50 punktów, głowa puchnie. Ja równiez spytałam o rade. Bolało mnie podbrzusze i miałam strasznie dużo śluzu. Oczywiście orzeczono zgodnie ciążę. A ciązy nigdy nie ma i nie było. Niedługo ktoś napisze, że mu skisło mleko i również okaże się, że jest w ciązy. Daremne.

Gość diagnozy nie postawimy
tak tak te wszystkie opisy waszych dolegliwości mnie rozbrajają

Gość to po h
jakbys byla taka madra to bys sie zabezpieczyla a nie stekala n aforum ze jestes w ciazy ,pewnie jakas niezla puszczalska jestes.

spokojnie..po co takie wulgaryzmy:D:D:D:D:D

Gość LadyInBlack
O właśnie, uderz w stół. Ludzie czy Wam nie wstyd za własny niedorozwój intelektualny? Do sterylizacji. Albo izolatki. Innego wyjścia nie widzę.

Gość LadyInBlack
to po h: zbieraj zabawki i spieprzaj. Do szkoły nieokreślonej płci cymbale ;)

Gość to po h
smiesna dziewczyno jestes i zalosna- opisujesz jakis bule podbrzysza sluz , i chcesz diagnozy - zalosna jestes i t bardzo , a teraz smiesz pisac o innych ... brak slow , nastepnym razem jak sie puscisz prosto idz do lekarza a nie na forum i nie osmieszaj sie

Gość to po h
bóle

Gość LadyInBlack
Człowieku jesteś tak daremny, że szkoda słów. Wstyd.

Gość LadyInBlack
I kto tu się ośmiesza, hę? Twoje zachowanie nie jest dla Ciebie ośmieszaniem samego/samej siebie? Czy zawsze idiota będąc idiotą tego nie zauważa?

Gość to po h
nie jestem cymbalem- poprostu bardzo mnie denewuja takie idiotki stekajace w necie na forum ze sa w ciazy- brak dojrzalosci , poprostu idiotki.

Nie ona pierwsza nie ostatnia,na kazdym temacie tutaj można znaleźć tutaj tego typu pytania,dnia by wam brakło na jeżdżenie po nich:D:D:D:D

Gość LadyInBlack
to po h, a po co jest to forum? Po to, żeby pisać o kwiatkach i pogodzie? Puknij się w głowę. Twoje zdanie akurat kompletne nie jest brane pod uwagę. Poziom Twojego intelektu mnie zwyczajnie obraża. Naprawdę solidna selekcja powinna być przed przystąpieniem do jakiejkolwiek dyskusji.

Ale przyznaje jest to głupie i niepotrzebne,mnie to juz zaczyna nawet smieszyc jak panna opisuje tutaj swoje dolegliwości albo cykl włącznie z dniami kiedy się sexiła miesiączke dostaje x współżyłam x od dnia x nie mam w x dniu miałam taki i taki sluz hahahahahahahahaahahahahahahah

Gość to po h
ty powinnas sie wstydzic nie ja, smieszna jestes dziewczyno, nawet nie wiedzilas gdzie isc ,by stwierdzic dolegliwosci , tylko wlazlas na forum i stekalas- teraz jestes madra , weszlas by obrazac te osoby ktore w tamtym "czasie kiedy nie wiedzilas co z robic "z toba pisaly i dodawaly i odwagi- powiem ci nastepnym razem do lakarza a nie na forum idiotko

Gość LadyInBlack
Nie nie człowieku. Ja ich nigdzie nie obraziłam. Ja stwierdziłam fakt. Ci ludzie byli własnie tacy. I naprawdę jest to żałosne. To Ty obraziłaś/łes mnie i dlatego zakonczę dyskusję z plebsem na tym etapie. Walcie się sfrustrowane kury domowe :) Hah.

Gość to po h
dokladnie tak, mnie tez to smieszy , opisuja dolegliwosci i chca diagnozy . a w przypadku tej idiotki to juz szok , malo tego ze sie osmieszyla to jeszcze innych obraza ZE SIE NIE DOMYSLILI CO JEJ BYLO , no brak slow .

Forum na pewno nie jest od stawiania diagnozy !!!!!!!!!

Gość LadyInBlack
Zresztą poniekąd masz rację. Naśmiewanie się z niedorozwojów nie jest w żaden sposób uzasadnione. Wstydze się za siebie :D

Gość to po h
a jaki ty fakt mozesz stwierdzic? no jaki?kto moze ci diagnoze postawic po opisywaniu na forum? palnij sie w leb

Sfrustrowane? hahaha ja nie jestem sfrustrowana właśnie mnie coś kuje w podbrzuszu:D:D:D::D:DD:D::D:D:D:D:DD::DD:D:

Gość LadyInBlack
diagnozy nie postawimy: czy Wy macie po 16 lat? Czy do Was to trzeba duzymi literami? Rany. Rada a diagnoza to różnica. Przewertuj encyklopedię.

Gość to po h
ale ona nawet nie wiedzila gdzie pojsc , to bezradnosc czlowieka:)

Gość LadyInBlack
Gdybym na zmiane siedziała na kafe i stała przy garach również byłabym sfrustrowana. Ale do czego innego takie babsko się nada? Hah. Do niczego ;)

i co to jest? ciąża???? chyba nie bo biore tabletki:D:D:D:D:D:D:D:D ale one przeciez nie dają 100% pewnosci:D:D:D:D:D:D: to nic napisze tutaj i na pewno się dowiem co mi jest:D:D:D:D:D:D:D

Gość to po h
hahahaha jakiej rady chcilas? hahahaha opisujac ze cie w podbrzuszu kluje? ahahahaha mnie tez kluje chyba ze smiechu doradz hahahahah bo nie wiem

Gość LadyInBlack
Nie nie... przesada... żegnam.

a co maja gary i kafe do ludzkiej głupoty:D:D:D:D:D:D

Gość LadyInBlack
to po h: niedorozwój intelektualny, już ci dawno napisałam. czytaj ze zrozumieniem. Widze, ze masz z tym problem.

Gość to po h
a do czego ty sie nadajesz??? ja bynajmniej wiem gdzie isc jak mi cos dolega a ty gdzi ewyladowalas???