Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LadyInBlack

Do wszystkim zastanawiaj ących się.

Polecane posty

Gość LadyInBlack
Uwierz, ze mają wiele. Spojrz na siebie ;)

Gość to po h
hahaha smieszna dziewczyna

Gość diagnozy nie postawimy
ooo tak to nie ciąża to ze smiechu..tylko aby sie upewnic powiedz mi kiedy była ostatnia miesiaczka i jaki masz śluz no i kiedy sie sexiłaś ...chyba że facetem jesteś..:D:D:D:D:

Gość Karolajnaaaaaaaaaa
Dziewczyny, dajcie jej spokój. Każdy szuka jakiejś rady. Dziewczyna na kafe się spytała, ale nigdzie nie napisała, że nie była u lekarza czy nie robiła testu. O tym nigdzie nie ma! Przestańcie już, bo wszystkie jesteście załosne.

Gość to po h
hahahahhahaa poszla sluz zaobserwowac zaraz zacznie pisac

takie dyskusje tez mnie smieszą od sluzu po gary Takich przykładów można podawać setki....

Gość Karolajnaaaaaaaaaa
Widzę, że kogoś bardzo ubodło coś w pierwszym poście. Nie wnikam co, ale naprawde nikt nie zachował się w porządku. I po co to? Ok- jeden szuka tu rady, inny u lekarza, a trzeci czeka na zbawienie. Ale czy to powód by sie wzajemnie obrażac? Odpowiedzcie.

Gość to po h
karolajjjjjna Ok ale czemu teraz pisze taki glupoty .potrzebowala pomocy wiec weszla, ale to co dzis napisala bylo zbedne

przeciez te argumenty typu pewnie przy garach siedzisz pewnie nie masz nic do roboty głupia bo na kafe siedzi bla bla bla tak wyglada wasza jadka to są wasze głupie podteksty ok day jej spokój al ona cięty jezyczk ma:D:D:D:D:D:D:

Gość Karolajnaaaaaaaaaa
No ok, niepotrzebnie obraziła ludzi. Ale poradziła innym, zeby nie szukali tutaj rady. Uczy się na blędach może.

Gość Karolajnaaaaaaaaaa
diagnozy nie postawimy, kto ma cięty jezyk?

Gość to po h
..............maltretowane żony i inne zazdrośnice z inteligencją oscylującą w granicach 50 punktów, głowa puchnie. czy to wymaga komentarza -a szukala wsparcia kiedys

To ja tez im poradzę kafe to nie diagnostyka tutaj po opisaniu swoich dolegliwości nie powiemy co komu dolega!!!!!

Gość Karolajnaaaaaaaaaa
widocznie nie dostała kiedys tego co chciala. Czesto ludzie tutaj naskakują na kogos, kto o cos prosi. I teraz chciala sie odgryźć. A tam, niepotrzebne wzajemne wyzwiska. Naprawde to nie jest fajny początek dnia :(

LadyInBlack Ludzie czy Wam nie wstyd za własny niedorozwój intelektualny? Do sterylizacji. Albo izolatki. Innego wyjścia nie widzę. Walcie się sfrustrowane kury domowe.. to jedyne co jej do głowy przyszło i obraża nawet kury domowe:D:D:D:D:D

Gość to po h
brak slow , sam zrobila z siebie idiotke a przy tym obraza innych- to tyle w tym temacie

Gość Karolajnaaaaaaaaaa
Chyba nie lubi kur domowych :D:D Dajcie spokój. Dziewucha ma teksty :D:D Same przyznajcie :D:D

Gość Karolajnaaaaaaaaaa
Ale miłe, że uzywała form Ci, Tobie, Wam. Nie jest chyba taka zła :D

Gość to po h
"ludzie czy wam nie wstyd za niedorozwoj...." ahhahaahhaha A TOBIE NIE WSTYD????

a co mają kury domowe do jej problemu?????

no ma ma i to cięte

Gość Karolajnaaaaaaaaaa
Nie wiem i zupełnie mnie to nie obchodzi. I was tez nie powinno. Nie wiem co was sporowokowało do tekiej reakcji. Widocznie wy jej tak wlasnie radzilyscie. Wracam do pracy. Milego dnia dziewczyny. i wiecej luzu. Łatwiej bedzie się zyło.

Gość Karolajnaaaaaaaaaa
to po h, spokojnie. Laska chyba sobie dawno poszla :D Wrzuć na luz :D

Gość to po h
MOZE TO TA SAMA :) opisywala swoje wrazenia

Dzisiaj mnie poniosło!!! na codzień trafiam na takie topiki i nawet sobie głowy nie zawracam bo szkoda!!!!!!wystarczy wejść na główną i prosze kolejna panna

Gość Karolajnaaaaaaaaaa
dziewczyny czemu się tak uwzielyscie na inne?

Gość margaretkaaaaa
Haha Ja też nie mogę czytać tych biednych, mało inteligentnych dziew,czynek, co to pytają się na forum czy nie są czasem w ciąży, bo coś tam je boli, mają taki a taki śluz, a do lekarza czy po test nie pójdą bo wolą przepowiednie na forum

Gość Karolajnaaaaaaaaaa
Sama kiedys balam sie, ze jestem w ciazy. Fakt - nie szukalam rady tutaj, tylko zrobilam test, ale uwiezcie wtedy do glowy przychodza takie idiotyzmy, ze szkoda gadac. Czlowiek sam sie wpedza w taka obsesje, ze czepia sie wszystkiego. Naprawde nie ma sie co dziwic i nasmiewac.

Boję się, że jednak czegoś nie zauważył, chociaż z pewnością był uważny. Boję się, że mogliśmy przez to wpaść, choć wg obliczeń nie powinien to być mój dzien płodny Nie no te panny mnie osłabiają sex to ma być przyjemność a nie kontrolowanie każdego ruchu nadmierna ostrożność,jaką miała z tego przyjemność? haha a on? ups musze byc ostrozny :D:D:D:D:D: