Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LadyInBlack

Do wszystkim zastanawiaj ących się.

Polecane posty

Gość LadyInBlack
Chyba naprawdę uwierze niedługo w Boga. Tylko on mógł tak nierównomiernie porozdawać ludziom intelekty. A niektórym nawet nie dał instrukcji obsługi. Karolajnaaaa widze, że podjęłaś się misji, ale to jest nie do przejścia. Oni są zbyt ograniczeni ;)

Gość diagnozy nie postawimy
Ja wszystko rozumie, jak się boje ze jestem w ciąży to robie test a potem ewentualnie o swoich dalszych obawach moge napisac na forum np. jak pogodze prace i macierzyństwo lub, jak skończe szkołe itd. itp. a nie takie pytania ....czy jestem w ciązy..na to pytanie najlepiej odpowie test lub lekarz:D:D:D:

Gość LadyInBlack
Czy to one mi wtedy odpisywały? Oj nie. Tamte jednak były nieco bardziej rozwinięte. Nieco. Podkreślam. Jednak w przypadku to po h to jak całe lata świetlne. Hahah.

Gość LadyInBlack
Chyba jak pogodzę pracę kury domowej z wychowywaniem mojego małego batalionu. To mi do ciebie dużo bardziej pasuje.

LadyInBlack-daruj sobie takie gadki o intelekcie itp. do czego cie to doprowadzi? dowiesz sie tu czegoś :D:D:D:D

Gość Karolajnaaaaaaaaaaaaa
LadyInBlack, widze, ze wrocilas. Kreci cie to obrazanie innych?

:D:D:D:D:D ale ja nie zadaje tu pytań :D:D:D kocham sie kiedy chce,zabezpieczona jestem w 99% jak wpadne to pogadamy:D:D:D:

Gość LadyInBlack
Dziewczyno, moge sobie dywagować o czym chce. Mam do tego pełne prawo, bo posiadam coś czego nie posiadasz ty. Więc zamiast czepiać się ludzi, którym najwyraźniej czegoś zazdrościsz poćwicz np. czytanie ze zrozumieniem... albo hmm... wypróbuj nowy przepis na sos? Jest tego sporo dla takich jak ty.

Gość to po h
a ty jestes rozwinieta??

Gość LadyInBlack
Nie bądź taka pewna i do przodu. Zawsze jest 1%. I spotkania z nim właśnie ci życzę. Z całego mojego serca.

Gość LadyInBlack
to po h. A i owszem. Jestem i to niespotykanie. Naprawdę tego nie widzisz? W takim razie gorzej z tobą niz myślałam :D

Gość to po h
a ty poczytaj gdzie sie udac jak wystepuja "kobiece dolegliwosci" i nie wypisuj glupot na forum publiczym opisujac to co ci dolega.

Gość to po h
naprawde widze - jaka jestes rozGARNIETA

Gość LadyInBlack
A wyobraź sobie, że będę wypisywać to co mi się tylko podoba i ktoś TAKI JAK TY nie jest w stanie mnie przed tym powstrzymać. A tak btw. masz dzieci? Z nimi też rozmawiasz takim językiem?

Gość LadyInBlack
Ku gwoli ścisłości: mam na myśli język plebsu. Pewnie nie wiesz co mam na myśli, prawda? :D

życzyć to ty możesz tego tym które sie o dzieko starają ja skoro się zabezpieczam -nie staram się jak sie będę starała to przyjde po zyczenia!!!!!

Gość LadyInBlack
Życzę Ci. Rozmnażaj się i przekazuj swoj cały intelektualny dobytek potomnym. Wielka byłaby strata gdybyś tego nie zrobiła. A pamiętaj: im szybciej tym lepiej ;)

Ty na prawde jesteś pierdolnieta na maxa

Gość LadyInBlack
Tak. Jestem. Ale popatrz jest jedna rzecz , której możesz mi pozazdrościć. I tego się nie wyprzesz. Generalnie rzecz biorąc nie rozmawiam tak z ludźmi podczas codziennego życia. Przyuważ, że zostałam do tego zmuszona.

mogłaś nie pisać tu wcale!!!!!

Gość Karolajnaaaaaaa
Czepiasz się ich, że są kurami domowymi. A ty Lady co robisz tutaj o tej porze? Masz ferie? Czy też jestes taką kurą? :D

Gość LadyInBlack
diagnozy nie postawimy: skonczyły ci się "kąśliwe" komentarze czy wsparcia drugiego Einsteina ci zabrakło? Karolanjaaaa nie, nie mam ferii i nie jestem również kurą domową. Pracuję, ale na popołudniową zmianę. A czym się zajmuję to nie objęłabyś swoim umysłem.

nie skończyły mi sie komentarze stwierdzam że nie ma co komentować:P

Gość LadyInBlack
O popatrz. Dopiero teraz to stwierdziłaś? Ja to wiedziałam od samego początku. No ale cóż. Życie.

Gość Karolanjaaaaaaaaaa
więc czym sie zajmujesz? I skad mozesz wiedziec jak pojemny jest moj umysl? Skat to do cholery mozesz wiedziec?

Gość LadyInBlack
Skat - stąd chociażby :D