Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fikfikfik

jeden ząb krótszy od wszystkich - wygląda jakbym była szczerbata

Polecane posty

Gość fikfikfik

hej, problem polega na tym, że mam jednego zęba tak krótkiego, że wyglądam jakbym była szczerbata i chce coś z tym zrobić ale chciałabym sie zorientowac czy ktos z was "doklejał" swojego zęba? jak to sie robi, il kosztuje i czy widac ten dopełniony ubytek?

Gość ela29
Z doklejeniem zęba nie ma problemu,sama miałam jeden ząbek przedłużany ,prywatnie kosztuje coś około 200 zł i trzyma się jak ta lala. Jak trafisz na dobrego dentystę to bankowo nie będzie niczego widać.

Gość ela29
..i gwoli ścisłości to nic nie boli,ja miałam przedłużaną 2-czke górną ,natomiast dentysta weżmie pod uwagę na pewno to czy aby ten przedłużony ząbek nie będzie kolidował potem z dolnymi(nie wiem który ząb u Ciebie jest krótszy) to w takim przypadku podpiłuje tego,który będzie ewentualnie zachaczał.

Gość fikfikfik
mam krotszą 2 ale ogolnie mam krzywy zgryz i planuje sobie założyc aparat tylko ze to dopiero za jakis czas a na tego zębaz juz patrzec nie moge. czy tak mozna?

Gość fikfikfik
?

Gość ela29
nie wiem kochana ,ale wątpię ,jeśli chcesz nosić aparat to chyba było by to bez sensu,ja też mam krzywy zgryz (krzyżakowy)ale już nic w tym kierunku nie będe robiła ,bo za stara jestem ;-)

Gość ela29
chociaż generalnie co ma piernik do wiatraka?,przecież oryginalnie Twój też mógłby być dłuższy,więc musiałabyś wejść na topic "ból i opuchlizna po wyrwaniu zęba"tam porad udziela Trent ,jest on dentystą i odpisuje na posty ludzi.Udziela wielu porad i trafia w sedno;-)