Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaaklopotaaanaaa

PILNIE proszę o odpowiedź!

Polecane posty

Gość Zaaklopotaaanaaa

Dziewyczyny prosze o pomocna odpowiedz ! Biore regularnie tabl Yasminelle, (pierszy dzien ostatniego cyklu 26.01) z ndz na pn bylam na imprezie gdzie pilam alkohol (wiec zanizone jest dzialanie tabl) a pozniej w nocy i w pn wymiotowalam. zupelnie nie skojarzylam o tym ze nie jestem zabezpieczona i w pn rano kochalam sie z moim chlopakiem a on skonczyl we mnie. A teraz dopiero wrocil mi mozg do glowy !! To jeszcze srednio liczac nie byly dni plodne ale jutro juz sie zaczynaja, a ja nie jestem juz w pelni zabezp z racji wymiotowania. Blagam powiedzcie mi czy powinnam kupic te tabl 72po? czy ja moglabym byc teraz w ciazy? czy moze jednak jeszcze jestem chroniona antykoncepcja... mam czas do czw rana..

Gość nic się raczej nie stało
ja brałam tabletki przez 8 lat i różne historie przeszłam w poniedziaólek chroiła cię tabletka, którą wziełaś 5 dni wcześniej. to nie jest tak, że dziś nie weźmniesz to dziś nie jesteś zabezpieczona. po prostu skoro w niedzielę i poniedziałek nie brałas tabl lub je zwymiotowałaś to znaczy, że teraz do końca opakowania lepiej jest uważać i stosować dodatkowo np prezerwatywę. bo właśnie dopiero teraz rozpoczęło się zahwianie spowodowane niedzielną i poniedziałkową niedyspozycją. głowa do góry, ja stawiam na 99% że nic się nie stało, ale teraz bierz tabl i dodatkowo się zabezpieczaj.

Gość Zaaklopotaaanaaa
Dziekuje Ci !