Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podchwytliwe pytanie.....ha

jedno pytanko do prawiczka i kropki....

Polecane posty

Na nieomal kazdym wątku podkreślasz jaki to ty fajny bo prawiczek, a takze powtarzasz ze nie byłbyś z dziewczyną która uprawiala seks analny-ciekawa jestem JAK?? byś miał się o tym dowiedzieć? wyoytujesz dziewczyny o ich doświadczenia seksualne, sprawdzasz własnoręcznie;) ciekawa jestem twojej odpowiedzi

Mialam sie nie wypowadac w kwestii prawiczka, ale jednak sie wypowiem. dlaczego taks sie go czepiacie? Ma chlopak swoje poglady, jak każdy... Wiec dajcie sobie spokój i nie czepiajcie sie tych, kórzy mysla inaczej, niż wy...

Gość siostra Leonia
* wypytujesz a nie wyoyetujesz:P

Gość do dojrzałej 84
niech ma swoje poglądy,nikt mu tego nie zabrania - tylko to wcinanie się w każdy wątek ze swoimi poglądami jest chamstwem.

w praniu?? tzn... rozwiń tę myśl bo to brzmi interesująco

Gość pozdro prawiczek
ten prawiczek to chyba najlepsza prowokcja na tym forum chociaz dlugo tu nie siedze raptem około roku :) pamietam jeszcze mlodego romantyka tez był spoko moze prawiczek to tez jego prowo :D

Gość aniulka 1234
Nie lubie jak ktoś pogardliwie wyraża się o kobietach i uważa je za szmaty i podkreśla to w każdym wątku jaki się tutaj urodzi. Mogłabym rozłożyć nogi przed 1000 facetów, a nikt nie ma prawa mówić o mnie patologia, szmata, dziwka etc. Trochę szacunku do siebie nawzajem! Prawiczku, uwierz mi, że już każda kobieta dymana w dupę wie, że ma ci nie wchodzić w paradę i pod żadnym pozorem nie wskakiwać do twojego łóżka, bez sensu jest jechanie po nich na okrągło, jakbyś nie miał nic innego mądrego do powiedzenia. Pozdrawiam.

prawiczek znajdzie sobie laske z przetłuszczonymi włosami pryszczami i w okularach jak denka od butelek po piwie a do tego sepleniącą i to da mu gwarancje ze nigdy przez nikogo nie tknięta :classic_cool:🖐️

Gość uwaga uwaga myrmekofil

Gość sedes imienia Braci Zubow

Gość aniulka 1234
może rzeczywiście nie czytam ze zrozumieniem, ale czasem naprawdę czuję się urażona tym co piszesz. Nie interesują cię kobiety, nie ruszysz dupy, żeby sie za jakąś rozejrzeć, poderwać, nie postarasz się kompletnie o żadną, tylko pojeżdżasz te z wirtualnego świata. Szanujesz je? Nie widzę tego w twoich słowach, praktycznie każdego traktujesz z góry przez pryzmat swojego dziewictwa.

Gość saba2065
tak sie go czepiacie bo macie na niego ochote

Gość aaaa mojjj
ooo znow prawiczek na jednym z topikow zadlam ci pytanie(ale nie chce mi sie juz szukac) wiec moze odpowiesz mi tu a wiec.. PRAWICZKU czy ciebie nie boli reka od walenia konia???? siedzisz na tym kafe od switu do zmroku , pjawiasz sie tam gdzie jest temat sexu i faktycznie, obrazasz dziewczyny-kobiety ktore juz nie sa dziewicami , jakim prawem??? nie wydaje ci sie ze to raczej ty jestes nienormalny???w twoim wieku taki stan to nawet na umysl szkodzi - sperma do glowy wali !!!!

Gość aaaa mojjj
ze jestes taaaaaaaakim fajny facetem to sobie wmowiles!

Gość aaaa mojjj
ja tez lubie sie masturbowac

Gość zenadaaa
niby prawiczek, niby taki cacy a kultury z domku nie wyniosłes za grosz. tylko ham i gbór uzywa w stosunku do kobiety (jaka by nie była , co by nie robiła) takich zwrotów. 13:34 prawiczek i kropka 1987 mam prawo wyrazac swoje opinie w przypadku tematow: ile pal obciagnelyscie? ile facetow was w d**e ruchalo? bo one nie sa tylko po to by podawac liczby zastanawiam sie jak prowadzila sie twoja mam, a jak wspolzyla przed slubem oralnie , analnie z twoim ojcem to jestem ciekaw jakie masz o niej zdanie, zakladajac chipotetycznie ze to robila chociaz nie wiadomo czy tak nie bylo naprawde. wydaje mi sie ze malo jest par co nie współzyły ze soba przed slubem. kropka.

Gość ZZZZZzzzzzzzzz
nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi cię na swój poziom i pokona doświadczeniem

Gość ZZZZZzzzzzzzzz
lol do slubu niechce czekac hipokryta !!

Gość milka000
odczepac sie od mojego kolegi hamy jedne

Gość upupupupupupppp

Gość Sztański Szatan
Prawiczek, olej wszystko i rób swoje :)

Gość anonimowa fanka
prawiczek i kropka 1987 pokaz sie jeszcze czasami. ja juz tesknie za toba :(

Gość przegrywacie tu zycie
prawiczek i kropka 1987 (ilość postów: 1231)

Gość anonimowa fanka
to wcale nie byl zart 😠 ze wszyscy sa niemili dla ciebie to nie znaczy ze ja tez jestem taka

Gość anonimowa fanka
👄