Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qsASA

ciasto na pizze, pytanie mam

Polecane posty

Gość qsASA

czy jesli teraz zrobie ciasto i wsadze takie rozwlkowane surowe do lodowki a dopiero wieczorem do piekarnika to czy wyjdzie normalnie, moge tak zrobic????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wg mnie tak ale
specjalistka nie jestem :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość olalalal
ja tak robię i wszystko jest ok, nawet na całą noc wsadzam do lodówki :) nic się z ciastem nie stanie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość w moim przepisie jest napisane
ze mozesz tak zrobic ;) Chociaz ja zawsze na swiezo ;) Przeciez zanim przygotuje skladniki, to w miedzyczasie moge zrobic ciasto ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość qsASA
ok, dziekuje.tzn ze moge je przetrzymac nawet nie w lodowce???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość olalalal
włóż do lodówki, ja na pizzę wkładam zawsze na 24 h do lodówki i mi w niej wyrasta to ciasto, włóż i się nie bój

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość w moim przepisie jest napisane
moj przepis zaklada rosniecie w piekarniku, wiec moze autorka ma taki sam. I to ciasto powinno byc w lodowce ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×