Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy facett

podajcie jakies przyklady zachowania faceta ktore swiadcza...

Polecane posty

Gość ciekawy facett

o jego wielkiej pewnosci siebie?

Fragmenty rozmowy: -Bo to nie jest tak, że jestem zbyt pewny siebie. Ja poprostu mogę mieć każdą. -Będzie żałować. Nigdzie nie spotka tak dobrego faceta jak ja. -Nie twierdze, że jestem idealny. Ale nie znam lepszego mężczyzny ode mnie. I masa innych bzdur. Im bardziej ktos podkreśla swoja \'wielkość\' tym wydaje się mniejszy ;)

Gość lorii
Dokładnie krowa ktora duzo ryczy, mało mleka daje:-P

szkoda tylko, ze niektóre osoby mylą tutaj pewność siebie ze zwykłym zarozumialstwem, np. casertana

autobus otwiera drzwi, ludzie wsiadają i wysiadają , po czym nikt już nie wsiada, ani nie wysiada ... a nasz macho spokojnie robi ostatniego macha rzuca kiepa i wolnym krokiem podchodzi i wsiada, ma wielką przy tym wielką pewność siebie,że skurwiel mu nie zamknie przed nosem....

Klaudka wg mnie 'wielkia pewność siebie' to właśnie zarozumialstwo.

zarozumialstwo, to zarozumialstwo, a pewnośc siebie, to pewność siebie - mała, duża, śrdenia

Wytłumacz mi w takim jak odróżnić 'wielką pewność siebie' od zarozumialstwa. Ja nie widzę różnicy. ;)

e booki lepiej czytac niz zrywac :P jak autor/ka troszke sobie ksiazek psychologicznych poczyta to moze zrozumie co nie co na temat facetów :P

Pewny siebie facet nie musi mówić jaki to on jest wspaniały, on po prostu zachowuję się tak, że każdy widzi, że jest pewny siebie :)

to proste: jak macho stoi na drabinie, która stoi na stole, i maluje rynnę trzymając się z kabel antenowy to jest pewność siebie. A ten co stoi na dole i krzyczy, że zrobiłby to lepiej - to zarozumialstwo.

"Ja nie widzę różnicy. " to już Twój problem :) pewny siebie facet, nie musi mówic takiech bzdetów, że "poprostu mogę mieć każdą" lub "nie znam lepszego mężczyzny ode mnie". Tak mówią zwykli zarozumialcy. Pewnośc siebie w dużej mierze się łączy z asertywnością, ze zdecydowaniem, z tym, że zna się własną wartość jako człowieka, mężczyzny, męża ... itd. na tyle, że nie trzeba tego udowadniać w sposób, który Ty opisałaś, czyli prostacki :) i wiele by pisać na ten temat, bo pewność siebie w różny sposób jest realizowana u różnych ludzi - zalezy z jakimi innymi cechami się łączy i w jakich sytuacjach może być pokazywana (zawodowych, rodzinnych itd.)

to proste: jak macho stoi na drabinie, która stoi na stole, i maluje rynnę trzymając się z kabel antenowy to jest pewność siebie. idac sladami poszukiwaczy definicji, czy jesli pusci ten kabel to pojawi sie odwaga? :-)

Gość wielkie babiskoo
coraz nudniej na kafeterii... nie wiem jak mozna sie od tego uzaleznic... ciagle te same tematy walkujecie:O

coraz nudniej na kafeterii... nie wiem jak mozna sie od tego uzaleznic... ciagle te same tematy walkujecie to dalej, pokaz co potrafisz :-)

W kwestii 'zbyt wielkiej pewności siebie' i zarozumialstwa owszem. Jeśli ktoś liczył na kłótnie to mi przykro... Nie jestem na tyle zarozumiała żeby prowadzić polemikę z kimś, kto ma rację.

idac sladami poszukiwaczy definicji, czy jesli pusci ten kabel to pojawi sie odwaga? Oczywiście \"szczery\" ! Jeżeli do tego lecąc zachlapie farbą elewcję i zginie to jest bohaterstwo. Wieczorem ktoś zobaczy odrysowany kredą na chodniku kształt denata, popartrzy na zachlapaną elewacje i powie że to jest ekspresjonizm....

ghjuykiilo-> Bo mogę. Pracuję w MZK i uwielbiam opuszkiem palca decydować czy ktoś na przykład zdąży na pierwszą randkę czy nie.... Poza tym, uwielbiam ludzi, którzy czerpią drogowskazy życia z kabaretu jak Ty intelektualisto/tko :)