Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieznajomy25

jak to naprawic

Polecane posty

Gość Nieznajomy25

Umówiłem się z pewną kobietą. Bardzo mi się spodobała więc starałem się o to by ją bliżej poznac. Po naszym pierwszym spotkaniu byłem rozczarowany, poznałem kolejną blond lale bez charakteru. Takie odniosłem wrażenie. Więcej spotkań nie proponowałem, pomyślałem, że nie ma sensu się spotyka bo wydawała mi się mało interesującą kobietom. Jakieś 2 tygodnie później przypadkowo spotkaliśmy się w pociągu. Nie wiem...może pochopnie oceniłem ją na początku, po rozmowie z nią doszedłem do wniosku, że jednak jest to osoba, z którą chciałbym się spotyka, taka wrazliwia i subtelna... Po tej rozmowie powiedziałem jej co czułem po naszym pierwszym spotkaniu( moze to moj blad ze jestem szczery). Powiedziałem jej po prostu, że wydawała mi się mało interesującą blond lalą. Żałuję tego bo po tym zdarzeniu nie odzywa się do mnie.. Powiedzcie jak naprawi tę sytuację?

Gość męzatka
Hmmm chyba zbyt gwałtownie postąpiłeś mówiac jej tak prosto w oczy jak sie ma sytuacja. Spróbuj ją przeprosić, i wytłumacz że zaczyna byc dla ciebie ważna. Zaproś ją do jakiejś kawiarenki, kup kwiaty i badz szczery. Powodzenia!

Gość gienowefa
bo wy zazwyczaj robicie a potem myslicie (jesli i to wam sie uda)

Gość mało interesującą kobietom
I sie dziwisz ze nie chce sie z Toba zadawac...tez bym nie chciala

hehe ale pojechałeś ;) wszystko co teraz możesz zrobić to powiedzieć jej właśnie że to było mylne wrażenie i cieszysz się że spotkaliście sie ponownie bo prawda okazała się inna tylko Ty jej nie dostrzegłeś :D i pokaz że jednak ci na niej zależy.Tylko nie rezygnuj!

Gość mało interesującą kobietom
jak jej napiszesz mało interesującą "kobietom" to na pewno sie uda...