Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jej kolezanka jestem

co myslicie o dziewczynie ktora w wieku 25 lat nie miala faceta?

Polecane posty

nigdy i mimo iz jest ladna i ma powodzenie zawsze byla sama

są dwie opcje - albo jest lesbą, albo po prostu jeszcze do tego nie dojrzała emocjonalnie, no i trzecia ewentualność - poświęciła sie Bogu :)

Gość ciekawy facett
a uprawiala juz seks?

ja bym obstawiał tak zwane "podejście księżniczki" jak to tak szczerze ujął/ujęła :P

nie seksu tez nie uprawiala powiedzial mi ze ma pecha do facetow pare razy sie sparzyla i ma juz dosc bedzie sama do konca

ooojjoojjjj..zaraz takie dramaty robic...pozna kiedys tego co trzeba,tak zawsze jest...moim zdaniem stawia swoje dziewictwo za wysoko..popznac w miare fajnego faceta,pobyc troche razem i pozbyc sie tego balastu,ktory jej przyprawia zmartwien....nie lubie takich zyciowych memlow

Gość arive eeeeeeeee
nie dojrzała emocjonalnie rozwala mnie taki tekst wy wszyscy to pewnie jestescie dojrzali jasneeeeeeeeeee juz to widze kto pisze takie teksty mało wie o życiu niestety najpierw trzeba poznać człowieka zeby go osadzac

Gość Ja nie mialam do 25 r.z.
Bo bylam b. niesmiala i nie chodzilam na imprezy. Nie umialam flirtowac, nie widzialam, kiedy sie ktos we mnie zakochal

Gość a nie mozesz jej znalezc facet
no jaki problem

Gość ale pierniczenie....
:O Ja mam 24 lata i też jestem sama i co? Teraz ciągle tylko praca i nauka, ledwie mam czas na spanie, a faceci też są zajęci swoimi sprawami. I wiecie, jak trudno jest poznać fajna osobę? Nie taką byle jaką. Po prostu mi się podoba określony typ mężczyzn. A ja takiemu typowi się nie podobam i tyle. Nie będę się zmuszać na siłe do bycia z kimś, kto mnie wkurwia i mam go dość po godzinie:O A seksu z obcymi osobami się nie uprawia, niezależnie od dziewictwa i takich tam. A dla mnie ktoś, kogo znam 3-4 miesiące to obca osoba. I co? Żaden dorosły facet tyle nie będzie czekać.

może nie ma szczęścia trafić na tego odpowiedniego, teraz trudno o takiego który byłby ok

Gość mwisniewska
myślimy, że to tylko i wyłącznie jej sprawa,a tobie nic do tego

Gość do -ale pierniczenie
Spokojnie, 3 czy 4 miesiące to jest bardzo krótko i wszystko jest z Tobą w porządku. Jaki typ chłopaków Ci się podoba, że oni nie zwracają na Ciebie uwagi ? A odnośnie tej tytułowej dziewczyny - niekoniecznie ma ona zawyżone wymagania, możliwe że po prostu wokół niej same matoły dyskotekowe, a ona woli hmm - typ nieco bardziej solidny ? Po prostu ludzie wartościowi (obojętnie jakiej płci) mają zwykle ten problem, że mało kto odpowiada im pod względem etyki i umysłu.