Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olllkaaaaaaaaaaaaaaaa

czy was też to wkurza????

Polecane posty

nawet nie wiecie jak mnie irytuje sytuacjia gdy na allegro ludzie sprzedają np 30ml kremu czy podkładu i okazuje się ze to w próbkach. powinni ścigać to prawnie. przeciez te probki nie są na sprzedaz, oni dostaja je za darmo. a potem zamiast dac klientom sprzedaja złodzieje na allegro. a jak ja chce w domu wyprobowac krem, czy mnie nie uczuli nigdy nie ma probki. tylko krzywo patrza sie te durne baby w aptekach jak o probke spytam, jak na jakiegos zlodzieja. wrrrr

Gość tez olka
mnie tez to wkurza, zwłaszcza jak w aptece chce jakis krem drozszy kupic i sie zastanawiam to nigdy próbki nie maja bo mówią ze nie dostaja:O taa nie dostaja;)

Gość tez wkurzona na maxa ..
ja chodziłam do klasy z laska ktorej matka pracowala w aptece i ona miała pełno probek w domu. czasem nawet przynosiła nam i dawała. to jest normalne złodziejstwo

Gość dorcia33
Tak wkurz mnie to tez.Sama dzis w sklepie slyszalam jak ekspedientka pytala przedstawiciela czy ma jakies gratisy.Zebraki szkoda gadac.

Gość ja tyeż nie mam

Gość podaj dalej
jesli ktos sprzedalby mi krem w probkach mimo ze na aukcji nic o tym nie pisze od razu poleciałby negatyw i próbowałabym dochodzić swoich praw... Bo w sumie dostaje się coś innego niż zamówiło.. Z jakiej racji mam płacić sporo za krem a potem dziadować z próbkami;/ W aptece chce sie coś kupić jakiś opodkład krem no i one są drogie więc fajne wyprobować go wczesniej... Ale nie Polacy są tak zachłanni, że wszystko pozbierają... Kradzież to jest

Gość ollkaaaaaaaaaaaaa
czasami mam wrażenie ze pod względem podejscia do klienta i ogolnie obslugi klienta Polska jest 100 lat za murzynami

a co powiecie o testerach...? czy to nie wkurzające, że też w sklepach ich brakuje...?

to jedno i to samo. kradną je te wieśniary ze sklepow a potem same chodza wymalowane. wrrrrrrrr