Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bilardzistka

Moj kochany maz...

Polecane posty

Gość wiesz co autorko...
szkoda mi cie bardzo.. taka jestes nieszczesliwa ze az musisz to grac na forum szczesliwa mazatke? od wiekow wiadomo ze im wiecej sie chwali tym mniej ma do radosci ;) cchesz aby ci zazdroszczono? abyinnym bylo przykro czytajac twoj post? jestes zalosna.

Dobrze, dobrze. Jestem zalosna, trudno. I tacy ludzie musza chodzic po swiecie, prawda :p:p:p

Gość kikota mikota
Autorko a poco zalozylas taki topik?? Bo widac ,ze cieszysz sie jak glupia,jak ci doswiadczone kobiety mowia ,ze zycie nie bedzie taka sielanka jak myslisz,nie da rady sobie zycia dokladnie zaplanowac,po pierwsze,zycze ci wszystkiego dobrego,ale kochanie jeszcze kawal ciazy przed toba,porod tez jest czyms poczym facet moze sie zrazic do ciebie na jakis czas,facet to facet,moze beda musieli ci proznociagiem dziecko wyciagac ,wiesz jak na to moze zareagowac twoj maz???A jak nie decydujecie sie na porod rodzinny ,to tez dziwne,dlaczego nie???przeciz to takie fajne:-) Zwlaszcza dla faceta.

Bilardzistka naprawde wielkie gratulacje. Naprawde masz szczęście... a te co pisza tak bez sensu, to olej je:) Pozdrawiam

Wiecie co, niewazne co napisze to i tak bedzie zle, wiec myslecie i piszcie sobie co chcecie, a ja i tak sie ciesze z meza i mojego zycia i tak. Bez wzgledu na wasze zdanie, opinie i komentarze :p

obawiam sie ze pisza jej sensownie. Popieram pierwszy post na 2ej stronie. a zycie znam.. i wiem jakie figle plata.

Ejj ale o co wam chodzi, przeciez ona napisala ze nie mysli co bedzie kiedys, tylko cieszy sie z tego co ma... A ja jednak wierze ze sa tacy wlasnie wspaniali mezczyzni:)

Wiecie co, ja wam napisze jedno: tu na form jest wszystko ok, gdy ktos sie zali na meza, zdrady, macierzynstwo, nadwage i Bog wiec co jeszcze, natomiast gdy kto napisze cos pozytywnego, milego i cos, z czego naprawde sie cieszy to od razu uznany jest za wariata, malolata, kogos nie znajacego zycia, sfrustrowana chwalipiete, ktora chce sie pokaza jaka jest szczesliwa...Gdzie tu logika??? Dziewczyny, przeciez wy mnie nie znacie, nie wiecie kim jestem, gdzie mieszkam, co robi, wiec jaki mialby byc cel w tym, ze sie przed wami chwale????:D:D Gdzie tu logika??? :D:D Przeciez dla was "bilardzistka" to tylko nik na forum, wiec moze ktos mnie oswiecic w jaki sposb niby mam grac "szczesliwa mezatke na pokaz", skoro ani ja was nie znam, ani wy mnie i szczerze wisi mni (sorry, ale tak jest) co wy o mnie myslicie, bo sie w ogole nie znamy i pewnie nigdy nie poznamy?? Dziwna ta wasza logika :)

Gość karuzelka karuzka
No ale przeciez liczylas sie z tym ze za forum sa podzielone zdania,nie kazdy bedzie cie po glowce glaskal,sa tu po prostu kobiety ,ktore przechodzily dokladnie taki sam okres co ty teraz,i wiedza jak to sie konczy,dlatego wszyscy sie z ciebie smieja ze myslisz ze tak bedzie zawsez,ok powiedzmy ze jest wszystko ladnie pieknie,ale uwierz mi facet nie lubi takiej monotoni ,jak bedzie dlugo za dobrze,to sobie znajdzie kochanke mlodsza piekniejsza,a ty myslisz ze seks dla faceta z ciezarna to cos erotycznego ????A ty myslisz ze seks po porodzie jest dla faceta czyms super???? Poczekaj poczekaj,a jeszcze bedziesz wspominac te gadke na forum

Gość oooo.........
zdecydowanie nadużywasz słowa logika:D:D a męża masz fajnego,pewnie jesteście szczęśliwi i życzę oby tak dalej:)

Karuzelka - jesli juz mnie komentujsz to z laski swojej CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM. MOJ CYTAT Z POPRZEDNIEGO POSTA: "Moze mu i przejdzie, nie wiem, nie potrafie przepowiedziec przyszlosci, ale narazie jestesmy 9 lat razem, 4 lata malzenstwem i jest caly czas tak samo cudownie Takze ciesze sie z etgo, co mam teraz " Wiec smiac to ja sie moge z ciebie i tobie podobnych z waszej selektywnej percepcji.

Gość faki maki
heheh masz uspiona czujnosc na meza,i oto mu wlasnie chodzi

Gość faki maki
oj bilardzista widac ze sie nudzisz,nie zawracja glowy innym slodko pierdzacym zyciem ,ktore i tak za pare miesiecy przeminie z wiatrem,za pare miesiecy bedziesz pisac,,,jak mam pomoc dziecku na kolke bo nie spi pare nocy ,a maz sie wyprowadzil z pokoju bo sie musi wyspac do pracy....powodzenia

Nie pasuje ci, to nie wchodz tu. Proste. Widocznie fascynuje cie moje slodkopierdzace zycie i moj topik, skoro tu przesiadujesz juz tyle czasu :p

Gość kim pam
zreszta problemy sie zaczynaja po urodzeniu dziecka,wiec korzystaj ile mozesz z dobroci meza

Gość nieznajoma2222
siedze w pracy i tak czytam sobie niektore topiki i prawie na kazdym znajduje sie zalosne laski,ktore wypisuja bzdury!!! najwidoczniej siedza z dupskami w domu i nie maja co robic.Nie odpowiada Wam ten topik to wara!!!kurcze co za brak tolerancji! bilardzistka kochany ten Twoj mezusio:)

Zobaczylam ten topik i weszlam z ciekawosci, i oczywiscie moje przewidywania sie sprawdzily, juz jest tu cale stado i kracze :O Moj szczesliwy zwiazek przetrwal ciaze, porod, polog, nocne placze dziecka tez. Wiadomo ze duzo sie zmíenia kiedy na swiat przychodzi dziecko ale bez przesady ..

Gość kim pam
nieznajomy-a tu tylko moga pisac ludzie ktorzy lubia wlazic w dupe???Ja pisze prawde i fakty ktore sie stana niedlugo rzeczywistoacia,a ty lpeiej do pracy

moj tez jest taki kochany pieszczoch,kocha nasze dzieci,pomaga mi itp ale jasne ze sie sprzeczamy czasem to narmalne.No ale fakt-na cafe to sie pochwalic nie mozna ze komus dobrze bo pełno jadu wokło i zawisci:-0

A moj maz do dzis caluje mnie po brzuchu i dziekuje za to ze dalam mu skarb jakim jest nasze dziecko .. byl przy porodzie, zmienia pieluchy, wstaje po nocach i dalej sie kochamy i u was bilardzistko tez zycze aby tak bylo !!

Wiem, trafilo mi sie jak slepej kurze ziarno ;) ha ha Powodzenia !! A na kiedy masz termin ?

Ja urodzilam 1 wrzesnia, wiec podobnie. Najgorsze to turlac sie z wielkim brzuchem w upaly .. wiec zycze deszczowego lata w tym roku :)