Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka16

Bylam pijana, ponioslo mnie i obciagnelam bylemu- przyznac sie?

Polecane posty

Gość olka16

Prosze mnie nie oceniac o odpowiedzi na moje pytanie i uargumentowac czemu nie Dziekuje

ale komu masz się przyznać byłemu któremu obciągnęłaś?? a co pijany był i nie pamięta??

Gość olka16
Jestescie glupie? Jezeli pisze o BYLYM to teraz mam NOWEGO i czy to jemu mam sie przyznac. Ale z was tepe krowy :-/

Gość musiszzzz
Przyznaj się, zwal na alkohol

Gość zmorrrka
tania dziw....ka

PUNKT PIERWSZY jestem mężczyzną, alias bykiem a nie krową PUNKT DRUGI co da tobie a tym bardziej twojemu nowemu facetowi fakt że się dowie??

Gość margaretkaaaaa
Tępa krowa, najpierw robi loda komu popadnie, potem wyrażasię tak że nikt nie jest w stanie jej zrozumieć i tępa krowa jeszcze jakieś pretensje ma

Gość obrzydliwe to...
ale zachowaj to dla siebie, jeszcze seks rozumiem ale tego nieeee , aczkolwiek nie mow bo cie zostawi na 100%

Gość obrzydliwe to...
nic nie wiemy o jej obecnym wiec moze dla niego obciaganie i nic wiecej to zajeee...fajna sprawa , moze ja pochwali?

Gość obrzydliwe to...
odarte to z uczuc i ponizajace.

Powiedzenie obecnemu o tym, że obciągnęłaś byłemu ma tę zaletę (dla obecnego), że jak on już Cię zostawi, to będzie wiedział, że jak Cię upije, to mu może też obciągniesz. :) Pod warunkiem, że znajdziesz sobie nowego obecnego faceta. :)

Gość obrzydliwe to...
kto do koorwy nędzy daje się upić byłemu?

Gość juz nie moge
a po chuj mu gadac? myslisz ze cie zrozumie pocaluje i zapomni:) zejdz na ziemie zostawi cie nawrzuca i pozostaniesz w jego oczach zwykla szmata, taka co sie opije i od razu obciaga laske, ja ci zalezy na nim to przemilcz jak masz wyrzuty sumienia to miej je tylko dla siebie,

Prawiczku czy czytałeś Dziką Kaczke Ibsena?? czy jesteś pewien że tylko prawda uwalnia?

Nie szukaj usprawiedliwienia w oczach \"obecnego\" bo tego nie znajdziesz co najwyzej kopnie cie w dupe A i byly zrobi to takze Wiec moze daruj sobie i skoro to juz zrobilas idz dalej i staraj sie trzymac glowe do gory x

Gość olka16
Dzieku je "juz nie moge". Tez mysle ze mu nie powiem. Od tak to przeciez sie stalo i juz- czar chwili czy jak to sie mowi. Kazdemu sie moglo zdarzyc. To byl czysty przypadek. Dzieki raz jeszcze

piekło jest w nas!! prawdzie piekło polega na wyrzutach sumienia i niemożności podzielenia się z partnerem/ najbliższą osobą/ z najprzyjemniejszych chwil życia

Gość fcvb
ty tęa kurwo.zdarzyc to sie moze upadek,potknięcie po pijakui ale obciaganie byłemu? możep owiesz nam ze potknełas sie on siedział z rozpietym rozporkiem i akurat przypadkiem spadłas prosto na jego falussaa>?> hahhhahhahahahahhahaha poprostu chciasłas to zrobic i tyle

Mam jeszcze jedną wątpliwość .Możesz ją wyjaśnić? CO OBCIĄGNĘŁAŚ ????????????????????????

dziewczątka proszę się zachowywaqć inaczej kasacja. Pomyśl a potem pisz nie odwrotnie.

Prawiczku na pewno nie prowokacja. Takie panienki wyłażą teraz z nor jak ślimaki po deszczu ;) I cierpią na jawną impotencję umysłową.

Gość zfantazja
ja bym proponowal nic nie mowic. a jak masz wyrzuty to tlumacz sobie ze laska to nie zdrada:)

powiesz czy nie i tak się wyda, że jesteś małą puszczalską dziwką błahahaha. A że \"akcja\" rozgrywa się wśród gówniarzy zapewne nie obędzie się bez obitej mordki- oczywiście twojej :D

Gość ale z ciebie ...
Dla mnie dramat!,jestes zwykłym szczempem i tyle,najlepiej obciagnij wszystkim kolesiom z twojej ulicy,przynajmniej komus sie poszczesci szmato

Gość Glupia krowa
To był czysty przypadek!!!!! hahahahaah, zajebiście jakie to małolaty mają przypadki, kurwą jesteś i tyle!