Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vivi ...

Ciąża a tabletki ?? CZY MOGŁAM WPAŚĆ??

Polecane posty

Gość Vivi ...

2stycznia wziełam ostatnią tabletkę z blistra yasminelle...to była środa,z racji tego,ze w sobote wyjezdzałam na urlop chciałam pominąć okres,wiec otworzyłam nowe opakowanie tabletek i w czwartek ,oraz piątek wziełam kolejne 2 tabletki ... w sobote strasznie czułam sie od samego rana,zatrucie pokarmowe,z tego wszystkiego zapomniałam o tabletce i potem juz doszłam do wniosku,ze zrobie sobie miesiaczną,lub dwumiesięczną przerwę od anty,poniewaz mam tendencje do zatrzymywania wody w organizmie po owych tableteczkach ... w niedziele dostałam okres. i teraz pytania: 1.Byłam pod ochroną do srody? (zakładając,ze w czwartek rozpoczełabym kolejne opakowanie wydaje mi się,ze tak....) 2.Czy zazycie dwóch tabletek więcej,a potem przerwanie tego mogło cos 'poprzestawiac'we mnie? 3.W PIĄTEK KOCHAŁAM SIĘ BEZ ZABEZPIECZENIA ... a dzisiaj mija 30dzien od pierwszego dnia miesiączki i NIC!! :( DO TEJ PORY WSZYSTKO BYŁO JAK W ZEGARKU JEZELI CHODZI O MOJ ORGANIZM i okres powinnam dostac w niedziele,co najwyzej w poniedziałek... Czy mogę być w ciązy??

Gość podobno
podobno po odstawieniu tabletek kolejny cykl jest dłuższy o tydzień takze nie martw sie na zapas poczekaj jeszcze troche i najwyzej zrób test