Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksandra cieplak

kolczyk w brodzie

Polecane posty

Gość aleksandra cieplak

chce miec kolczyk w brodzie i mam pytanie dotyczace gojenia i w ogole jak to wyglada.????????

Gość fanka malibu
wygląda okropnie.

Gość aleksandra cieplak
dlaczego okropnie?? nie znasz sie

Gojenie zalezy od nas, tzn. od organizmu i od higieny, ktora powinnismy utrzymac przy przekuwaniu miejsc :)

Gość aleksandra cieplak
kilka miesiecy?!!!!!!!!!??????? jak to?? ale czy to miejscejest czerwone, ropieje, jest opuchniete??

Gość aleksandra cieplak
a ma któraś z was kolczyk na wardze sromowej? Bo się zastanawialam nad takim kółeczkiem, ale boję się, że będzie bolało.

Ja też bardzo lubie piercing ;) w sumie to to kocham :)

Boleć nie boleć w sumie to o to chodzi :) Żeby bolało a pamiątką będzie piękny kolec :)

Gość Okraglinek
Tylko nie broda...Razem z łukiem brwiowym to chyba najbrzydsze miejsca na kolczyk. Mi się strasznie podobają gorsety z kolczyków na plecach,miejsca typu szyja,brzuch czy reka,świetnie to wygląda.

Ja miałam, surface w ręce , niestety z przyczyn technicznych zmuszona byłam go wyjąć.... :(

Miałam. Nie noszę już kilka miesięcy a dziura dalej jest. choć byłam przekonana że w takim miejscu na pewno zarośnie . . . a goi sie około 3 miesięcy.

Gość heej pomocyy
mam kolczyka w biodrze od ok 10 dni i od 3,4 dni mam spuchniete i mocno zaczerwienione,,boli mnie przy kazdym ruchuuu!1Pomocyy co mam robic??

goi sie goa miesiac. ja mialam dwa naraz bez znieczulenia robione po lewej i prawej str pd waga i goilo sie 2 tyg

Gość POoMoOCYYY

Gość POoMoOCYyY
Hejka mam kolczyk w BIODRZE od 2 tyg Od 5 dni mi spuchł i strasznie czerwony sie zrobil !! Boli mnie przy kazdym malym ruchuuu ..Pomocy Co sie dzieje??? To tak ma być?/ czy moze mam uczulenie na stal chirurgiczna PS przemywam sola i smaruje tribiotikiem...POMOCY!! PROSZE

Gość Zaawansowana
Do POoMoOCYyY: Czyś Ty zdurniała?! trybiotyk, to antybiotyk stosowany w sytuacjach podbramkowych, maść ta zasklepia kanał a tym samym dziurka nie oddycha, poza tym jej kleistość powoduje że wszelkie zanieczyszenia osiadaja na kanale przekłucia a to stanowi świetne siedlisko dla bakteri, więc jeśli już go używac to tylko w przypadku ostrego zakażenia. Na swieze przekłucie tylko tytan, bioplast, nie uczulają, nie zawieraja szkodliwych pierwiastków i przyśpieszaja gojenie. Kto Ci wogóle powiedział by przemywać solą i tribiotykiem!?

Gość do not disturb
kolczyk w biodrze?szkoda ze nie w dupie

Gość mimusiowata
hejka jeśli chodzi o kolczyk w brodzie to wygląda to super. Kocham piercing. Mam kolczyk w brodzie, i 5 dziurek w uchu. W brodzie przekucię igłą nie bolało. Bolało wsadzanie kolczyka ale to tylko troszkę i dlatego ze igłą była za cienka dlatego starajcię kupić większa. A tak na serio to boli to mniej niż w chrząstce:/ tam to troszkę bardziej boli ;) a jutro Robię w pępku;) pozdrawiam

Gość kaganiec na łeb
takikolczyk wyglada jak pryszcz - ohyda!