Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SPINKA

rezomans magnet.wAtroby

Polecane posty

zarejestrowałam się mam termin , lecz zapomniałam zapytać czy muszę być naczczo?? wcześniej miałam tomografię komputerową jamy brzusznej i musiałam być naczczo....... roztrzepaniec ze mnie ;) help :)

Gość jak gdyby
a możesz mnie poinformować, jaki jest koszt rezonansu i tomografu? i ile trzeba czekać?

Gość a to
usg nie wystarcza ze musi byc rezonans????

najpierw miałam USG , wykryto guza , potem tomografię , wykryto dwa guzy :( , teraz rezonans aby dokładnie sprawdzić co to za potwory (złośliwe lub nie) USG i tomografię robiłam z NFZ , ale z tego co wiem TK z kontrastem to ok 500 zł i tyle samo rezonans. Czeka się długo , rejestrowałam się 2 stycznia i pierwszy wolny termin był na 25.05. Ech , na wszelki wypadek nic nie będę jadła i wezmę wodę niegazowaną (na TK tak było) Nerwy,nerwy

Gość to z makaronu fajne
o kurcze i ty wytrzymasz czekac do maja?...ja bym z nerwów oszalała..tym bardziej ze wiesz ze masz jakies guzy...ja bym zapłaciła zeby jak najszybciej wiedzieć...

Gość to z makaronu fajne
aha do marca...ale to i tak ponad miesiąc...ja bym cały czas o tym myslała...

prywatnie by był termin na luty.... jakoś zresztą mi się nie spieszy ... Prawda może być straszna , i nie ukrywam że się boję . Na codzień jednak nie pokazuję tego po sobie , robię dobrą minę do złej gry.