Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to niepokojące

kilkumiesięczne dziecko wybudza się ze snu z płaczem/krzykiem

Polecane posty

Gość czy to niepokojące

dziewczyny, czy to może być oznaka, że coś jest nie tak? czy po prostu coś mu się śni? nie zdarza się to bardzo często, ale ostatnio już drugi dzień mam takie akcje, więc zaczęłąm się nad tym zastanawiać... dodam, że dziecko jest zdrowe, pogodne , je prawidłowo, przybiera na wadze

Gość moja mala ma to samo
od kilku dni

Gość MarchewkowePole
Moja mala ma tak od dawna i tez jej sie czesto zdarza, lekarz powiedzial ze moze jej sie cos snic, czasem dzieci tez tak reaguja jak podnnosi sie glos chociaz by w zarcie dzieci tak reaguja, na moja dziala to jak wezme ja na raczki i pokaze jej telewizor lub wlacznik od swiatla:D

Gość mama Patrycji
u mojej starszej córeczki jak miała 6 miesięcy też tak było, przez dwa miesiące budziła się z krzykiem w nocy, chodziliśmy co jakiś czas do pediatry i myśleliśmy że to przez ząbkowanie, dopiero po dwóch miesiącach wystąpila gorączka i lekarz skierował nas na badanie moczu, okazało się że miała już ostry stan zapalny dróg moczowych i po wyleczeniu przestała budzić się z krzykiem. Nie twierdzę, że to na pewno to,bo moze to być wina ząbków, ale jeśli sie denerwujesz to może zrób ogólne badanie moczu i morfologię.

Mój synek budził się tak przez kilka dni, kiedy wychodziły mu pierwsze ząbki.