Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana009

Ja nie chce iść do ośrodka zamkniętego!

Polecane posty

Gość załamana009

Rodzice chcą mnie zamknąć w ośrodku dla "trudnej młodzieży" . Za to że chodze na imprezy bez ich zgody ale mam 15 lat teraz będe mieć 16 myśle że nie jestem aż taka młoda żeby wracać najpóźniej o 22 lub 23 w weekendy... :( co wy o tym myślicie? może sami kiedyś tam trafiliście?

Gość karoolek......
u mnie nawet jak bys miala lat 25 musialas by byc w domu o 22 w wyjatkowych przypadkach pózniej !! albo mieszkasz ze mna w moim domu na moich warunkach , albo sie wyprowadz , a jak jzu masz lat 15 to w ogóle nie ma o czym gadac ! masz sie słuchać - albo ...wlasnie osrodek zamkniety - i tyle ....

Gość załamana009
hmmm... czy ty nigdy nie byłeś młody?? a może nie wspominasz miło młodości że jesteś taki zgorzkniały ??;/ ja jestem młoda i chce się tym cieszyć jak najdłużej ! chce się bawić cieszyć ! przecież nie przychodze do domu pijana, naćpana itp.. czemu tak bardzo przeszkadzają im moje imprezy ??

Gość ja w Twojim wieku
Nie miałam takich problemow, to znaczy że jestes o wiele za młoda na takie stawianie warunkow rodzicom, oni wychowuja ciebie i lepiej pomartw się o swoją przyszłość a nie o to jakby tu ich przekonać że masz prawo do wracania pozniej do domu jak 22.00, bo nie masz praw dopoki Ciebie wychowują i utrzymują, mnie sie to w głowie nie mieści ja nigdy z czyms podobnym rodzicom nie wyskoczyłam :( I wogole nie bywało tak żebym mając lat 16 znikała na całe wieczory dziewczyno zastanow się

Gość kucza Pola
na zabawe masz kupe czasu, na dupcenie tez. Teraz zabieraj sie za nauke a jak skonczysz 18 to sie wyprowadzaj i zyj jak chcesz. Ale zobaczysz jak rzewnie zaplaczesz i wrocisz do tych zlych rodzicow

Gość gażda
ty kretynko głupia rodzice ponoszą za ciebie odpowiedzialność jak zajdziesz w ciąże to z bachorem do rodziców pójdziesz