Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaskak

Mam intymny problem z roczną córką...

Polecane posty

Gość jaskak

Jakiś czas temu dostała wysypki wokół pochwy i na wargach co ją swedziało i sie chciała ciagle drapać... i chyba sie jej spodobało :( bo pupcia już wyleczona a za każdym przebieraniem pieluchy wkłada paluszki do łechtaczki co robić?? :(

Gość ollkla
myślę, że dziecko jest poprostu ciekawe i z tego co wiem większość dzieci tak robi

Gość matkamirka
onanizuje sie :) no niestety jedynym sposobem jest zajmowanie małej uwagi i odwracanie od tej czynnosci.Skutkuje

Gość hejjjj
e ,dobra córcia, już w tym wieku wie po co nosi.

Gość maniuchna
moja corka tez miala taki okres, jak miala okolo 1,5 roku, za kazdym zdjeciem pampersa, albo w trakcie ubierania po kapieli, probowała wkladac sobie paleci bardzo sie cieszyla z tego faktu, ale po jakims czasie jej przeszlo

Gość jaskak
Tak myślałam...Martwi mnie to baaardzo ciężko odwrócić jej uwagę :( najgorzej jak jesteśmy u rodziców/teściów i trzeba przebrać pieluche :o rany czy to naprawde przejściowe? Wstyd mi powiedzieć lekarce.

powiedz lekarce to zaden wstyd dzieci w tym wieku interesuja sie swoim cialem to nic zlego !!!!!! moj synus tez bawil sie siusiakiem ;) az czasem nie chcial dac pieliszki ubrac :P heh odwracalam uwage ale nie wolno zawstydzac dzieci to normalnie minie z czasem moja lekarka tez powiedziala ze to calkowicie normalne :)

powiedz lekarce to zaden wstyd dzieci w tym wieku interesuja sie swoim cialem to nic zlego !!!!!! moj synus tez bawil sie siusiakiem ;) az czasem nie chcial dac pieliszki ubrac :P heh odwracalam uwage ale nie wolno zawstydzac dzieci to normalnie minie z czasem moja lekarka tez powiedziala ze to calkowicie normalne :)