Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonguaaaaaaa17

prosze odpowiedzcie, mam 17 lat czy mam szanse dostac gdzies prace? np.kawiarnia

Polecane posty

Gość ilonguaaaaaaa17

nie wiem gdzie mam znalezc prace? czy np. mogepytac w kawiarni czy nie potrzebuja kogos do pomocy , w sklepach ? gdzie mam pracy szukac:( jestem zdesperowana powoli...nie mam kasy.

Gość ilonguaaaaaaa17
prosze pomózcie:(

Gość ilonguaaaaaaa17
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Gość ilonguaaaaaaa17
ale gdze moge pytac o taka prace? jestem kompletnie nieobeznana.. w zyciu nie szukalam pracy :( a ogloszenia sa zazwyczaj dla pełnoletnich:( a ja naprawde potrzebuje pieniędzy...

Gość ilonguaaaaaaa17
w tygodniu jeszcze sie ucze :( jestem wolna popołudniami, mam wolne soboty niedziele... czy znajde gdzies taka prace? bardziej bylabym taka..pomocą, ale zawsze mozna cos zarobic dorywczo

Gość ilonguaaaaaaa17
Fioletowo Liliowa czyli moge pytac w restauracjach i pubach ?? podejsc do kelnerni na przyklad i pytac o szefa!? bo nie wiem:(

chodzi ci o prace na ferie? hmm bedzie ci trudno w takim razie cos znalezc. popytaj sie w sklepach czy nie potrzebuja kogos do rozkladania towaru itp. jezeli juz uda ci sie znalezc prace to pewnie tylko jakas dorywcza

Gość ilonguaaaaaaa17
nie, nie szukam pracy na ferie... stałą ale po szkole. ferri juz nie mam:)

Gość ilonguaaaaaaa17
obawiam sie że kelnerka ktora zapytam o szefa moze mi utrudniac kontakt z nim, bo moze sie bać że ją wygryze z pracy :P skoro ona tam pracuje a ktos o prace pyta...

Gość Ups...........................
Pytaj w marketach, zatrudniają młodzież przy układaniu towarów.

Gość meheret
możesz pytać ale w pubach szukają do pracy raczej na nocki a ciężko potem na rano wstać do szkoły. tak samo w sklepach szukaja osób "dyspozycyjnych";/ . Ulotek nie polecam o tej porze roku,jak sie przeziębisz to na leki wydasz wiecej niz zarobisz. Nienajgorsze w tym wypadku są promocje, co prawda nudno, nogi wchodzą w tyłek i ciężko wystać ale ze szkoła średnia najłatwiej pogodzić. w tym wypadku dobrze jest zainwestować w ksiażeczke sanepidowską(pamietaj ze badanie sanepidowskie robisz raz na całe zycie a potem tylko u lekarza co rok podbijasz). Duzo propozycji takiej pracy znajdziesz na gumtree ;)

a nie chcesz zostac hostessa? mysle ze ta praca bylaby w sam raz dla ciebie:) godz pracy sa rozna, najczesciej sama sobie ustalasz godz ktora najbardziej ci pasuje, praca glownie w weekendy.

Gość ilonguaaaaaaa17
dzieki wam, jestem niestety tak nieporadna ze nie wiem nawet gdzie szukac.. nie potrafie znalezc sobie nic przez internet;/