Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwie kreski w tescie owulacyjn

test owulacyjny dwie kreski - i co dalej??

Polecane posty

kurcze... mam dwie kreski - takiego samego koloru. ta testowa nie jest cieniejsza.. wczoraj jeszcze byla blada.. dziś jest taka sama... ale nie wiem co teraz.. kiedy bedzie ta owulacja... te dwie kreski dzis zobaczylam o 15.00.. teraz jak testuje to tez sa.. a rano ta druga byla jeszcze blada.. nie wiem kiedy moge sie starac zeby nie przegapic.. ostatni raz kochalam sie z mezem wczoraj wieczorem.. ale kiedy teraz to zrobic? czy ten pik liczyc o 15.00? i od tego momentu odliczac?

Gość batalia baxis
teoretycznie owulacja powinna nastapic po 24-36 godzinach...tzn u mnie na tescie bylo napisane, zeby kochac sie w ciagu 24-36 godziny od zrobienia testu;).....ale nie wiemczy wierzyc...bo "plan" wykonany...a dzis robila test ciazowy i tylko jedna kreska:( ....wiec nie wiem co jest?

no wlasnie nie chce zmarnowac tego cyklu i az sie boje zaczynac ;)

Gość jaaaaaaaa....
ja bym kochała sie już teraz.Plemniki też długo żyją i jest szansa.Jak przegapisz to szansy żadnej juz nie będzie

Gość batalia baxis
jesli bedziesz sie kochac teraz..to duza szansa na chlopaka;)....no to nie marnuj cyklu........."plan" trzeba wykonac:)

a owulacja moze byc wczesniej niz 24 godziny od piku? bo mnie wlasnie zaczyna kluc jajnik... hmm...

Gość batalia baxis
wydaje mi sie moze....ale poznasz po sluzie..jesli go masz..tzn ze sie zaczela...klucie to tez dobry znak....

ja nie radzila bym jednak kochac sie teraz a to dlatego ze jesli wczoraj sie kochalas to plemniki sa za slabe musisz odczekac 2 dni radzila bym bardziej jutro rano juz predzej jesli test pokazal sie pozytywny dzis o 15 to w ciagu 24-36godzin wystapi owulacja pamietaj jednak jajeczko zyje jescze 24 godziny wiec spokojnie :)

klucie moze wystapic w trakcie owulacji przed lub po u mnie np w tym miesiacu bylo po

Gość noce noce noce
no to do roboty ;)

Gość a ja gdzies wyczytalam
ze czeste wspolzycie wzmacnia plemniki... wiec mozna sie kochac kazdego dnia..ale wieksze prawdopodobienstwo poczecia dziewczynki

hej laski mam pytanie wczoraj zrobilam rano i wieczorem test owulacyjny na obu z nich sa 2 gruche krechy baardzo widoczne od 2 dni biore luteine 4x dziennie moje pytania brzmią - czy w trakcie brania lutki test owulacyjny moze klamac ? - czy mam tą owulacje > II KRECHY BYLY ale sluzu nie mam . - ile trwa taka owulacja , zaraz ide zrobic sobie test zobaczymy co z niego wyjdzie

Gość dfertr
Gdy u mnie test owulacyjny miał 2 równe kreski poczekałam do następnego dnia i powtórzyłam go. Kreska testowa była ciemniejsza od kontrolnej i w ten dzień zadziałaliśmy...za 2-3 tyg. urodzę synka :)

Gość gość
Witam mnie kolo w jajnjku w 16 dniu cyklu zrobilam test owulacyjny i jej nie mialam w 17 dniu zrobilam znowu test owul i wyszly mi 2 wyrazne kreski i kocham sie w tym dniu od zrobienia testu to jakies 10 godz niewiem ale minol tydzien a nie czuje zeby mi sie udalo czy po tyg jesli by sie udalo to sluz by byl bo ja raz mam raz nie mam w 23 dniu cyklu zrobilam znowu test owul i wyszla jedna kreska mocniejsza a druga slaba dodam ze jak robilam test owul to zawsze byla jedna kreska jak wspomnialam w 17 dniu wyszly 2 wyrazne nic nie kumam z tych testow o co tu chodzi pozdrawiam

Gość gość
A dzien przed kuciem w jajniku tez sie kochalam czyli w 15 dniu cyklu

Gość gość
Cztery razy zachodzilam w ciążę dzieki testom lh, w moim przypadku jak kochalismy sie gdy pojawiła sie druga ciemniejsza kreska to nic z tego nie wychodziło, ale udawało się ,gdy kochalismy sie wczesniej ,jak ta kreska byla jeszcze jasna.

Ja juz nic nie rozumiem moze juz nie moge i za pozno dla mnie mam juz coreczke 5 lat ma ja mam 40 lat coreczke urodzilam w wieku 35 Lat tak jak wspomnialam wyzej kochalam sie w dzien zrobienia testu Owulacyjnego byl pozytywny i to byl 17 dzien cyklu 16 dnia cyklu kul mnie jajnik tak jak na dni plodne ale jak zrobilam test wieczorem to byl negatywny 15 dnia cyklu tez sie kochalam dziewczyny moze ja juz nie moge mam nieregularne cykle w ciagu 3 mc byl 17 dni pozniej 33 no i 26 bylam u ginekologa ale uwierzcie zachowal sie beszczelnie krzyczal ze jestem niepowazna bo w takim wieku chce miec jeszcze dziecko a ja naprawde chce dac mojej coreczce siostrzyczke lub braciszka tak bardzo placze a sama tez bym pragnela zeby miala kogos bliskiego swojemu sercu ja juz niewiem co mam robic pragne dziecka jeszcze jednego czuje ze teraz tez sie nie udalo skoro kochalam sie w 17 dniu cyklu to juz bym miala jakies ojawy 21 dzien cyklu tez zrobilam test owulacyjny i wyszla ta pierwsza wyrazna kreska a druga juz slabsza a ponoc testy owulacyjne tez pokazuja ciaze pozdrawiwam i prosze czy jest ktos kto mial taka sytuacje i sie udalo

Gość gość
A ja mam bardzo ważne pytanie. Kiedy wiadomo że mam dni płodne skoro @ są bardzo nieregularne?? Niech któraś z Pań mi wyjaśni to od początku do końca. Z góry dziękuję.

Gość gość
najlepiej będzie chyba jak kupisz sobie mikroskop owulacyjny np Afrodytę. jest wielokrotnego użytku, na ślinę więc idealnie sprawdzi się przy nieregularnych cyklach.

Gość Malutka1994
Witam mam ten sam problem od 5 lat staramy się z mężem o dziecko i nic byłam u ginekologa na usg dopochwowe niby mam skłonności do torbieli na prawym jajniku dostałam luteine pod język raz dziennie powinnam ja brać od 10dnia cyklu do 22dnia cyklu a zapominiałam o tym i dopiero od wczoraj biorę czyli 13dc i robie testy owulacyjne wczoraj była prawie niewidoczna dzisiaj jest już lepiej widoczna kiedy mam się starać dodam że mam cykle około 30 fni