Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbbbbbbbbbb

Tabletki a spóźniony okres

Polecane posty

Gość bbbbbbbbbbbbb

Czy zdarzyło Wam się coś takiego? Pierwszą tabletkę biorę zawsze w środę, ostatnią po 21 dniach we wtorek. Okres dostaję piatek-sobota, czasem zdarzy się że w poniedziałek (jak mnie dopadną jakieś stresowe sytuacje, albo przeziębienie). Teraz miałam wszystkie objawy przedmiesiączkowe- bóle piersi, brzucha, zły nastrój, a okresu wciaz nie ma. Dziś powinnam rozpocząć nowe opakowanie, ale jeśli nie dostałam miesiączki to nie wiem co zrobić. U lekarza byłam w zeszłym tygodniu i wszystko było w porzadku.

Gość hjuoio
Jeżeli byłaś u lekarza i wszystko było ok, to weź następne opakowanie, jeżeli po skończeniu tego nowego opakowania znów sie nie pojawi okres wtedy przestań brać tablety i do ginusia :)

Gość fdfdfd
zacznij nowe opakowanie, w przerwie miedzy opakowaniami nie musi wystapic krwawienie z odstawienia, zdaza sie tak ze nie wystepuje, jesli masz jakies obawy zglos sie do lekarza ale nie powinnas sie martwic zbytnio bo tak sie czasami zdaza

Gość bbbbbbbbbbbbb
Ale co może być przyczyną (oprócz ciąży, którą wykluczam)?

Gość fdfdfd
stres, przeziebienie, hmmm dokładnie nie umiem ci odp na to pytanie, ale wiem ze czasami tak sie dzieje, czytalam ze jak dlugo przyjmujesz tabletki to tak moze sie stac ze nie wystapi ci okres miedzy opakowaniami ale to jest normalne

Gość bbbbbbbbbbbbb
Tylko, że ja tych tabletek nie biorę długo- pare miesięcy. Przeziębienie odpada. Stresować to zaczęłam się dopiero wczoraj :/

Gość Sabi2810
ja mam podobny problem!! biore super nowosc Yas! ciazy nie wykluczylam bo jeszcze za wczesnie-choc chyba jest male prawdopodobienstwo ciazy przy tabletkach. wczesniej bralam novynette po ktorych czulam sie fatalnie i miala plamienie przez 17 dni-lekarka wtedy zmienila mi na yas i tu na odmiane nie pojawia sie nic!! tabletki biore 2 miesiac jutro mam zaczac nowe opakowanie i nie wiem wlasciwie czy je brac czy poczekac :|

Czesc dziewczyny:) boooooooooooze ja mam ten sam problem tyl ze biore harmonet okres mi sie spoznia jutro mam zaczac nowe opakowanie i nie mam zielonego pojecia co robic czy brac czy nie brac robilam dzisiaj test ciazowy w razie WU no i negatywny (ufff)nie wiem czy zrobic sobie przerwe od tabletek :( ale jak moze krwawienie sie nie pojawic???wydaje mi sie ze nie powinno tak byc:/ prosze o porade z gory dziekuje

ja biore luteine i narazie nic a okresu juz nie mam od 15tygodni ciaze wykluczam z mężem staramy sie o drugie dziecko ale malo prawdopodobne jest ze sie uda mialam po tabletkach dostac ten okres i nic!!!