Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem chyba wariatkąąąąą

Niem moge sie wyproznik kiedy ktos jest za sciana!!!!

Polecane posty

Kurcze jak mnie to meczy, a jestem we wlasnym domu. Dzis zachcialo mi sie ten tego a pech chcial ze pod lazienka stal tato, no i koniec tylko o tym pomyslalam od razu mi sie odechcialo, wyproznilam sie tylko odrobine i to tak jakby troche na sile (nie czulam juz parcia) i nie mam zatwardzenia czy cos, wrecz przeciwnie mam luzny stolec zawsze :( czy ktos tak ma??!! no jak to mozliwe??!!i teraz czuje sie taka pelna a juz mi sie nie chcechce do toalety

Gość sarabina
musisz zmienic swoje nastawienie psychiczne... i zrozumiec ze to jest czyms naturalknym

ale czasem jest tak ze mi sie chce, pomysle o tym ze mi sie odechce i juz mi sie nie chce :) jezu ale wyszlo zdanie

Gość latika456
ja to w ogole mam problem z zalatwianiem sie:( mieszkam w akademiku i jak wiecie co chwile ktos wlazi do lazienki a ja nie robie kupy bo boje sie ze puszcze baka i ktos to uslyszy:O czasami zalatwiam sie dopiero po tygodniu, gdy wroce do domu:(

u mnie to jest tak ze sie nie wstydze niby, ale jakos podswiadomie i mimowolnie sie spinam w takich sytuacjach, a jak zie zaczne zastanawiac ze mi sie odechce to mi sie odechciewa :(

Gość fjonka
Jak bylam u chlopaka na weekend to mi sie wieczorem zachcialo a wstydzilam sie ze puszcze baka albo bedzie smierdzialo i pod pretekstem ze ide do sklepu po papierosy pojechalam do pobliskiego centrum handlowego i tam sie zalatwilam;)

Gość kalinkaczerwona
a ja w nocy puscilam tak glosnego baka ze az sie obudzilam :(

Gość fjonka
kalinkaczerwona a spalas sama czy u chlopaka?

Gość no a co ja mam powiedziec ....
ja wczoraj takie gazy sadzilam i do tego cuchnace ze jeeezu :( a zjadlam na sniadanie 4 kanapki z szynka, obiad to byly kopytka z pieczarkami i zupa pomidorowa z ryzem, a na kolacje 2 parowki...i 2 banany,a i drozdzowke z serem - przeciez to normalne jedzienie?? a ostatnio taki gazy okropne mialam po nalesnikach z serem ja nie wiem moze ja mam jakas alergie na mąke?? albo na twaróg?? ale to chyba niemozliwe??

Gość podnioseeeeeeeeeee