Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co wtedyy

czy zdarza wam sie miec inne zdanie niz lekarz na temat zdrowia waszego dziecka?

Polecane posty

Gość co wtedyy

Gość kurcze bele
ale w jakiejsc konkretnej kwestii czy poprostu na temat dziecka??

Gość co wtedyy
u mne długa historia ale tak zdarzyło mi się chcieki zaraz posyłac do szpitala ja sie postawiłam i okazało dobrze

Gość pewnie ze tak
lekarze tez ludzie, moga sie mylic. Czesto nie zgadzam sie na przepisanie antybiotyku. I mam racje, bo goraczka mija, dolegliwosci jak reka odjal ;) Tak samo ze sterydami. Glupia wysypka i juz sterydy :O Przeszlo od zwyklego Linomagu... Czasem lekarze przesadzaja ;)

Nawet często:) Zazwyczaj jak dzieciaki są podziębione to idę do lekarza żeby osłuchał i powiedział czy są jakieś zmiany w oskrzelach i płucach. Jeśli nie ma a mimo to lekarz zapisuje antybiotyk to biorę receptę, ale z niej nie korzystam, a już na pewno nie od razu. Na antybiotyk zawsze jest czas. Myślę że każda matka zna swoje dziecko najlepiej i często instynktownie wie co jest mu potrzebne w danej chwili. W święta jechałam z młodym na pogotowie bo miał wysoką temp. Prócz przeziębienia na które pan doktor wypisał \"klacid\"[ czy jakoś tak] na podstawie kilku krostek na buzi, nie robiąc ze mną wywiadu w tym kierunku stwierdził że mały ma skazę białkową. Popatrzyłam na niego z politowaniem bo cały czas karmiłam piersią i jadłam produkty mleczne. Poza tym syn miał już pierwsze przygody kulinarne związane z krowim mlekiem za sobą:o Krostki były wynikiem uczulenia na syrop flawamet mite o smaku truskawkowym, a ściślej mówiąc dodatku w postaci aromatu truskawkowego identycznego z naturalnym.:p

Gość co wtedyy
mnie to mało neurolog nie pobiła wiadomo -lekarze nie lubia jak sie podwaza ich opinie mialam małą na cycku cóż okazalo się ze mam b.mało pokarmu a ona szpital i szpital nie jedno sie nasłuchalam z czym mozna wyjsc ze szpitala a córcia ma dopiero 3 mies uprosiłam pediatre o pare dni zwloki i po prostuy zwiekszyłam ilość butli i mała ruszyła z wagą z kopyta teraz niestety jakies gówno wychodzi w posiewie moczu jak poszłam znowu do neurolog to ona z dzika satysfakcją 'ze jej nie sluchałam i nie poszłam do szpitala i mała nie przybiera bo ma bakterie' tylko ze to gówno prawda bo mała przybiera ze hej i to chodziło o cycek a nie o bakterie ale do niej to nie dochodzi poszłam do pediatry to jest rozsądna babka i kazazła powtórzyc badania nawet 3 razy(tak tez chcilismy)

Gość nooooooooooooooooooo
teraz w dobie internetu, gdzie mozna o wszystkim poczytac, sprawdzic matkom w glowach sie przewraca i instytucja lekarza stracila posluch.