Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DUUUPA

SESJA TO MNIE ZABIJA

Polecane posty

Gość Majutek...
http://www.eti.pg.gda.pl/katedry/ksa//automatyka_robotyka.html powiem Ci tak moi znajomi po tym kierunku pracują np. przy - programowaniu świateł takich na skrzyżowaniach drogowych, projektowaniu sieci internetowych, w fabryce maszyn rolniczych, w elektrociepłowni, w drukarni, w różnych firmach, gdzie jest produkcja seryjna i posiadają maszyny, które trzeba obsługiwać, programować. To tylko kilka przykładów :) http://www.eti.pg.gda.pl/katedry/ksa//automatyka_robotyka.html

generalnie wszedzie gdzie jest przemysl i wszystko co potzrebuje programowania

Gość Majutek...
Ja właśnie jestem na Automatyce i Robotyce na wydziale mechanicznym, i prawdę mówiąc robotów "przemysłowych" mało mieliśmy, z przemysłowych to bardziej obrabiarki, tokarki itp. Ale generalnie wydaje mi się, że to zależy od wyposażenia danej uczelni.

Gość ciotka_klotka
dość ciekawe. i rzeczywiście uczenie się tego może należeć do spraw wycieńczających...

Gość hjjjjjjjjjjkkkkkkk
" Ellinka z praca po air wiekszych problemow nie ma ale ja np planuje raczej wlasny biznes " To dobrze, że planujez bo bez doświadczenia nikt Cię nie będzie chciał zatrunić. Ponadto kobieta-inżynier :D Pracodzwcy bedą mieć do Ciebie sceptyczne podejście, no i zarobisz połowę tego co facet na identycznym stanowisku...

glupia glupia, może spróbuj czegoś lżejszego najpierw, podobno żeń szeń pomaga ( a jest w formach dowolnych dostępny), jakieś Plusssze Activy i inne tego typu wynalazki w supermarketach

Gość glupia
Zen szen pomaga, jesli sie go bierze jako suplement, miesiacami.... Wtedy podobno jakies efekty daje... Plusz za slaby dla mnie jest, nawet od kawy gorzej dziala. A w ogole to w koncu kupilam ten Memotropil! Na poczatku marca mam poprawke, na razie sie specyfik sprawdza, zakuwam nocami, jakos nie zasypiam, latwiej mi sie w glowie wsjo uklada, pewnie bedzie dopsz, o ile znowu gosci nie doj..bie jakiegos pytania z kosmosu.. pzdr poprawkowicze