Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka_81_1

Brak wieczoru panieńskiego/kawalerskiego- prosze o pomoc

Polecane posty

Gość majeczka_81_1

Kochani otóż my z narzeczonym ustaliliśmy, ze nie robimy takich wieczorów, po 1 w naszym zwiazku jest zazdrosc, i nie chcemy zeby poźniej byly podejrzenia a bo ty, a bo ty tam to.... ;-) Moj narzeczony stwierdził,że ten wieczór bedzie tylko dla nas, spedzimy go razem w jakims hotelu, oczywiscie bedzie jak na wieczorach striptiz tyle,ze on zrobi mi a ja jemu :) niestety nasi znajomi sa oburzeni. Ale my nie lubimy takich imprez, tak samo jak nie lubimy spedzac wolnego czasu odzielnie.

Gość skoro w waszym zwiazku jest
zazdrosć to nie wroże dobrze temu zwiazkowi.:o

Gość czarna koala
w dojrzałym związku nie ma miejsca na podejrzenia. a znajomi niech się wypchają. to nie obowiązek.

Gość ble.e
równie dobrze mozecie urządzic wieczór kawalersko-panieński ze znajomymi, skoro tak sobie nie ufacie///

Gość majeczka_81_1
tu nie chodzi tylko o zaufanie. My po prostu nie lubimy tego typu imprez! Nie widze nic fajnego w pół nagim striptizerze, wywijajacym dupa mi przed twarza ;)

Gość ble.e
kobieto, przecież striptizer/striptizerka na wieczorze to nie obowiązek!

Gość zolwikk
nikt ci nie kaze miec striptizera na wieczorze a jemu panienki. ty sie boisz ze tk malo pociagajaca jestes ze on sie z nia bzyknie gdzies pokatnie :-)

Gość czarna koala
ej, nie wjeżdżać tu na to że ona się czuje malo pociagajaca itd!! nie lubicie to nie róbcie. nikt was nie zmusi. jak sie znajomi obraza to glupich macie znajomych.

Oczywiście, że jak nie lubicie to nie róbcie. Ale jeśli jesteście tak bardzo o siebie zazdrośni, to nie wróży dobrze małżeństwu...

Gość bfbfbfbfbbf
rety, to jak nie chcecie osobno to zróbcie chociaż jakieś wspólne wyjście ze znajomymi! chyba, że innych ludzi też nie lubicie... tak naprawdę na mało którym wieczorze jest striptiz...

Gość ja nie robie wieczoru
i nawet nie mam zamiaru nikomu się z tej decyzji tłumaczyć co to kogo obchodzi?:O

Gość bfbfbfbfbbf
No właśnie, za bardzo nie wiadomo o co autorce chodzi. Pyta się o zdanie, szuka aprobaty, czy tłumaczy przed całym światem?

Gość NA TO NIE MA ZASADY
ja bym zaprosiła znajomych na jakąś imprezę: ty, przyszły i znajomi

Gość gość
My tez nie robimy, nie chcemy j juz. Nie rozumiem tej "tradycji". Cale moje zycie przed powiedzeniem " tak" to byl wieczor panienski . Skoro znajomi nie szanuja waszego zdania to trudno. I nie sluchaj tekstow , ze jak jesr zazdrosc to bedzie nieudane malzenstwo. To jest szacunek do milosci i partnera / partnerki. Moze dziewczyny ktore tak pisza usprawiedliwiajs swoich facetow , ktorzy je olewaja. Wspanialego zycia zycze :)

Gość gość
Pewnie już po weselu. Ale to do wszystkich co to czytają. To znajomi młodych powinni im zorganizować wieczór panieński/kawalerski, a nie oni sami.

Gość gość
wesele też nie jest obowiązkiem,najlepiej zaprosić wszystkich tylko do koscioła i poprosić o wino ,a potem to wino w monopolowym sprzedać

Gość gość
Wieczor kawalerski z babą?!?.. BOŻE ALE LIPA, kumple sie do końca życia beda z twojego faceta smieli

Gość gość
pośmieją się i przestaną a po ślubie to juz nie będzie kumpli tylko zona

Gość Godsmack
Znajomym to się chyba pomyliło o co w tym wszystkim chodzi. Wygląda to tak, że oni wyczekują zabawy na kawalerskim/panieńskim,a nie Waszego ślubu.