Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastzjaaaa

Studia ?? Sama nie wiem...

Polecane posty

Gość Anastzjaaaa

Hej. Nie wiecie moze co mozna robic po resocjalizacji ? Ogolnie jestem dość zagubioną maturzystką... Nie wiem jaki kierunek wybrac.. Uwielbiam pracowac z ludzmi pomagac im, moglabym tez coś organizowac zajmowac sie jakimis przedsięwzięciami, chcialabym czuc sie potrzebna i wazna w swojej przyszlej pracy. Co radzicie.. ?? Sama juz nie wiem cozrobic. Moze narazie odpuścic i poczekac.. ??

Gość Rekorum
Mam kolezanki po resocjalizacji i musze cie zmartwic ale nie pracuja w swoim zawodzie bo nie ma pracy:/ Dlatego nie polecam.

Gość Okrąglinek
ja jestem na I roku reso,więc niewiele mogę powiedzieć,ale moi znajomi po tym kierunku i pdoobnym(praca socjalna) faktycznie pracują w zawodzie.Praawda jest taka,że dużo zalezy od szczęścia,w tej chwili żadne studia nie dają Ci gwarancji,liczy się sam papierek wyższej uczelni,zawsze możesz się przekwalifikować.

Gość Anastzjaaaa
Nie wiem czemu ktoś umieścil post zaczynajacy sie "myślałam o pracy w pobliskiej agencji towarzyskiej ..."

Gość kmiot syn kmiota
"Nie wiem czemu ktoś umieścil post zaczynajacy sie "myślałam o pracy w pobliskiej agencji towarzyskiej ..." " Pewnie przez pomyłkę :D